• Lorem ipsum

41Zero42 Pack

Met hun innovatieve benadering van kleur en design tillen de 41Zero42 Pack tegels interieurinrichting naar een hoger niveau. Deze tegels bieden de perfecte gelegenheid om persoonlijkheid en karakter aan je ruimte toe te voegen, terwijl ze tegelijkertijd een intrigerende visuele ervaring bieden. Benieuwd naar een prijs voor de 41Zero42 Pack tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Naast een scherpe prijs geven we u ook graag advies over de mogelijkheden van de collectie. Bij vragen en voor advies kunt u contact met onze klantenservice opnemen. 

De collectie 41Zero42 tegels

De 41Zero42 Pack tegels vormen een opmerkelijke tegelcollectie die een diepgaand onderzoek doet naar kleurencombinaties en esthetiek. Wat de Pack collectie kenmerkt, zijn de intense, effen kleuren waarop onregelmatige decoraties prijken, geïnspireerd door de fragmentatie van poolijsvelden. Met hun formaat van 15x15 zijn ze beschikbaar in vijf boeiende kleurencombinaties: Wit-Crème, Wit-Zwart, IJs-Groen, Grijs-Roest en Grafiet-Zwart. De dikte van alle tegels uit deze collectie is 10 mm. 

Nieuwe mogelijkheden voor ontwerp

Deze 41Zero42 tegels hebben de unieke eigenschap om ruimtes opnieuw vorm te geven. Ze zijn geschikt voor zowel wand- als vloerbekleding. En creëren een omhullend, totaal effect dat de zintuigen prikkelt. Of je nu een minimalistische, eigentijdse look of een meer eclectische en gedurfde stijl wilt creëren, de 41Zero42 Pack tegels bieden eindeloze mogelijkheden voor het ontwerpen van ruimtes die echt opvallen.

41Zero42 Pack tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

De 41Zero42 Pack tegels biedt Tegelfabriek Nederland u aan tegen een aantrekkelijke prijs en snelle levertijd. Ook geven wij natuurlijk graag meer informatie over de mogelijkheden van deze tegels. Hiervoor kunt u ons altijd even bellen of mailen. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website. Samples aanvragen van deze collectie is mogelijk via onze sample service