• Lorem ipsum
Atlas Concorde Boost Stone

Atlas Concorde Boost Stone is een prachtige collectie van keramische tegels voor binnen en buiten met een realistisch natuurlijk karakter, ontworpen om een modern steeneffect te bieden dat geschikt is voor alle ruimtes in eigentijds wonen.

Bij Tegelfabriek Nederland kunnen wij alle formaten, kleuren en diktes uit de Atlas Concorde Boost Stone collectie aanbieden tegen een scherpe prijs. Zowel voor binnen als buiten. Zoekt u een tegel uit de collectie die u niet in onze webshop kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Dan kunnen wij u een totaalprijs op maat aanbieden. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een Atlas Concorde Boost Stone tegel? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. 

De collectie Atlas Concorde Boost Stone

De tegels uit de collectie Atlas Concorde Boost Stone stralen een essentiële elegantie uit, gekenmerkt door een compacte, uniforme basis en een hoog niveau van grafisch detail. Deze keramische tegels vormen een harmonieuze combinatie van stijlvol design en duurzaamheid. De Atlas Concorde Boost Stone serie biedt tien neutrale tinten die eindeloze mogelijkheden bieden voor toon-op-toon matching en contrasten. Dit stelt ontwerpers en huiseigenaren in staat om unieke projecten te creëren met een onderscheidende stijl en talloze potentieel kleurencombinaties.

Een tegel voor binnen en buiten

Of het nu gaat om vloeren in woonkamers, keukens of badkamers, of zelfs tuin en terras de duurzame keramische samenstelling van de Atlas Concorde Boost Stone maakt de tegels bestand tegen slijtage, krassen en vocht. Dit resulteert in een langdurige en onderhoudsarme oplossing die zowel functioneel als esthetisch bevredigend is. De 20 mm afwerking in de collectie is speciaal ontwikkeld voor gebruik als tuintegel.

De Atlas Concorde Boost Stone kopen bij Tegelfabriek Nederland

Ontdek de veelzijdigheid en de tijdloze schoonheid van Atlas Concorde Boost Stone en transformeer uw leefruimte met deze prachtige keramische tegels. Bij Tegelfabriek Nederland geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden van deze tegels. U kunt ons bij vragen over de Atlas Concorde Boost Stone tegels altijd even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. 

Toon:
Atlas Concorde
Artikelcode A67W
€45,00€42,48
op voorraad
De Atlas Concorde Boost Stone White 60x60 cm is een witte, keramische tuintegel. Deze tuintegel heeft een natuursteenlook. Lees meer
Atlas Concorde
Boost Stone White 60x60 cm
De Atlas Concorde Boost Stone White 60x60 cm is een witte, keramische tuintegel. Deze tuintegel heeft een natuursteenlook.
€45,00€42,48
Toon: