• Lorem ipsum

Het betegelen van een bar

Of je nu een nieuwe bar opent of een bestaande bar wilt renoveren, het gebruik van tegels kan een grote impact hebben op de algehele uitstraling en duurzaamheid van de ruimte. Bij ons in het assortiment vindt u keramische tegels voor de bar. Keramische tegels zijn ideaal voor de bar. Omdat deze tegels kleur, kras en slijtvast zijn. En ook vochtbestenidg. Dit zijn de kwalitatieve voordelen die uw bar tegels moeten hebben. Heeft u een vraag over een tegel uit ons assortiment? Neem dan direct contact met ons op via de klantenservice

 

Estudio Amazonia Moss 6,5x20 cm

WOW Sweet Bars Royal Green 12,5x25 cm

WOW Sweet Bars Peacock Blue 12,5x25 cm

Estudio Amazonia Moss 6,5x20 cm

Welke tegels zijn geschikt voor de bar?

In principe zijn alle tegels uit ons assortiment geschikt om op een bar verwerkt te worden. Maar het belangrijkste is uiteraard dat de tegels aansluiten op de stijl die u voor uw bar voor ogen heeft. Meestal wordt er gekozen voor een kleiner formaat aan tegels op de bar. Zo zijn bijvoorbeeld groene of blauwe tegels op het moment populair als barbekleding. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook mozaïek dat geschikt is als barbekleding. Wij bieden een ruim assortiment aan tegels die geschikt zijn voor de bar. Zo kunt u uw afwerking naar wens vinden. 

De voordelen van een keramische bar tegel

Een van de belangrijkste voordelen van keramische tegels is hun veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om de bar aan te passen aan je gewenste esthetiek. Of je nu een moderne en strakke uitstraling wilt creëren met gladde, gepolijste tegels, of een warme en rustieke sfeer wilt bereiken met textuurtegels, keramiek biedt voor elk wat wils.

Tegels die lang hun look behouden

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn keramische tegels ook zeer duurzaam. Bars zijn vaak drukke ruimtes waar veel mensen komen en gaan, en de vloeren en wanden moeten bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en gemakkelijk te reinigen zijn. Keramische tegels zijn van nature slijtvast en krasbestendig, waardoor ze bestand zijn tegen zwaar verkeer en dagelijkse slijtage. Bovendien zijn ze waterbestendig, wat essentieel is in een baromgeving waar gemorste drankjes een veelvoorkomend probleem kunnen zijn.

Het betegelen van een bar 

Het installatieproces van keramische tegels vereist vakmanschap en expertise. Het is belangrijk om een professionele tegelzetter in te huren die ervaring heeft met het werken met keramische tegels en die de juiste technieken en materialen kan gebruiken om een duurzaam en hoogwaardig resultaat te garanderen. Een professionele tegelzetter kan ook advies geven over het selecteren van de juiste tegelmaat, voegkleur en patroon om de gewenste look te bereiken.

Laat de tegels van jouw bar aansluiten op het interieur

Bij het betegelen van een bar met keramische tegels is het ook belangrijk om rekening te houden met de indeling en functionaliteit van de ruimte. Overweeg bijvoorbeeld antislip tegels te gebruiken op de vloer, vooral rond de bar en andere natte gebieden, om uitglijden te voorkomen. Daarnaast kunnen tegels met geluidsdempende eigenschappen helpen om het geluidsniveau in de bar te verminderen en een comfortabele omgeving voor de gasten te creëren. Ook de andere tegels voor uw interieur kunt u natuurlijk vinden bij Tegelfabriek Nederland

Bar tegels koop je tegen een scherpe prijs bij Tegelfabriek Nederland

Kortom, het betegelen van een bar met keramische tegels is een verstandige investering die zowel esthetische als praktische voordelen biedt. Met de veelzijdigheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak van keramische tegels kun je een bar creëren die zowel stijlvol als functioneel is. Door samen te werken met een professionele tegelzetter en rekening te houden met de specifieke behoeften van je bar, kun je een prachtige en duurzame ruimte creëren waar gasten graag samenkomen. Bij Tegelfabriek Nederland geven wij jou in ons assortiment vele mogelijkheden om de bar tegels naar wens te kunnen vinden. Een sample aanvragen van een tegel uit ons assortiment kan via de sample service. Bij een groter aantal vierkante meter kunnen wij u wellicht een scherpere prijs bieden. Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte aan.