• Lorem ipsum
WOW Cottage

Maak kennis met de WOW Cottage collectie keramische tegels. Een eigentijdse heropleving van klassieke charme, ontworpen om het karakter, de warmte en de sfeer van het Spaanse platteland te weerspiegelen in moderne bouwstijlen.

Deze WOW Cottage integreert naadloos met huidige ontwerptrends en roept beelden op van pittoreske huizen vol charme. Deze fraaie collectie wordt gekenmerkt door de zeshoekige hexagon vormen. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u deze collectie graag tegen een scherpe prijs aan. Samen met advies op maat. Neem gerust contact met onze klantenservice op wanneer u een vraag heeft. Ook kunt u uw vragen stellen via de chat op onze site. 

De collectie WOW Cottage

De WOW Cottage collectie biedt twee verschillende vormen: de Hexagon, met afmetingen van 14x16 cm, en handgemaakt in 7x14 cm, beide van keramiek geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen. De terracotta tegels zijn gewit, natuurlijk verouderd en beschikbaar in tinten zoals zand, cotto, grafiet, grijs en gebroken wit. Een magische inspiratie voor het hedendaagse huis dat voldoet aan de hoogste eisen. De WOW Cottage Collection brengt een tijdloze charme in elke ruimte, waarbij het plattelandse karakter samensmelt met moderne elegantie.

Een andere tegel uit de collectie

Bent u op zoek naar een andere tegel uit de WOW Cottage collectie van WOW Design? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. 

De WOW Cottage tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de WOW Cottage tegels aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ook beantwoorden wij graag alle vragen over de mogelijkheden van deze tegels. Bij vragen en voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen. Via onze sample service kunt u samples bestellen van een tegel uit deze collectie.

WOW Design
Artikelcode 3681537
€53,17€44,95
op voorraad
De WOW Hexa Cottage Cotto 14x16 cm is een prachtige toevoeging aan de Cottage Collection, met zijn zeshoekige vorm die een tijdloze charme en warmte oproept. Lees meer
WOW Design
Hexa Cottage Cotto 14x16 cm
De WOW Hexa Cottage Cotto 14x16 cm is een prachtige toevoeging aan de Cottage Collection, met zijn zeshoekige vorm die een tijdloze charme en warmte oproept.
€53,17€44,95