• Lorem ipsum
Quintessenza Genesi

De Quintessenza Genesi is een collectie keramische tegels die bekend staan om hun stijlvolle look. Deze look wordt gecreëerd door de prachtige kleuren die in matte en glanzende varianten verkrijgbaar zijn.

De Quintessenza Genesi collectie keramische wandtegels bestaat uit genoeg variatie om uit te kiezen. De vele kleuren en afmetingen die in de collectie zijn verwerkt geven mogelijkheden om de tegels naar perfectie aan te passen. Bij Tegelfabriek Nederland voorzien wij u graag in meer advies over deze collectie. Voor vragen en meer informatie kunt u ons altijd even bellen of mailen. U kunt uw vraag ook stellen via de chat op onze website. Zoekt u een tegel uit de collectie die u niet kunt vinden? Of wilt u een groter aantal vierkante meter bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

De Quintessenza Genesi collectie

De Quintessenza Genesi collectie is verkrijgbaar in 5 formaten; 6,5x13,2 cm, 6,5x26,6 cm, 6,5x40 cm, 13,2x40 cm en 13,2x13,2 cm. Daarnaast zijn er nog 7 kleurvariaties verkrijgbaar. Zo kunt u de keramische wandtegels uit de Genesi Tile collectie helemaal naar eigen wens aanpassen. De meeste kleuren uit de collectie kunnen met een glanzende toplaag verkregen worden. Daarnaast zijn er nog enkele matte afwerkingen. 

Keramische wandtegels die de stijl van uw ruimte bepalen

De kleurvariaties en afmetingen uit de Quintessenza Genesi collectie zijn op de markt gezet om de stijl van uw ruimte te bepalen. De keramische wandtegels hebben hier dan ook de formaten en kleuren voor. Door de voordelen van keramiek kunnen de Quintessenza Genesi keramische wandtegels in alle ruimtes worden gebruikt. Daarom worden deze tegels ook vaak gebruikt als bijvoorbeeld douche tegels of tegels op de keuken achterwand. De vochtbestendigheid van keramische wandtegels is hiervoor ideaal. 

Quintessenza Genesi tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de tegels uit deze Quintessenza Genesi collectie aan tegen scherpe prijzen. Ook geven wij graag meer advies. U kunt altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Quintessenza
Artikelcode GTD106L
€47,50€44,95
op voorraad
De Quintessenza Genesi13 Acquamarina Lucido 6,5x13,2 cm is een keramische wand- en vloertegel met lichtgroene kleur. Deze kleur is glanzend afgewerkt. Lees meer
Quintessenza
Genesi13 Acquamarina Lucido 6,5x13,2 cm
De Quintessenza Genesi13 Acquamarina Lucido 6,5x13,2 cm is een keramische wand- en vloertegel met lichtgroene kleur. Deze kleur is glanzend afgewerkt.
€47,50€44,95