• Lorem ipsum

Revigres Tegels

Met een aanwezigheid in meer dan 50 landen, blijft Revigrés Ceramica zijn stempel drukken op de wereldmarkt door nauwe samenwerking en partnerschappen met professionals, en door altijd te streven naar uitmuntendheid in zowel design als technologie. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u graag alle tegels van dit tegelmerk tegen een scherpe prijs aan. Samen met een bijpassend advies op maat. Bent u benieuwd naar een prijsopgave van Revigres tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem contact met ons op via de klantenservice. Wij staan hier graag voor u klaar. 

Over het bedrijf Revigres Tegels

Revigres tegels staat bekend om zijn hoogwaardige keramische tegels die uitermate geschikt zijn voor openbare ruimtes en zwaar verkeer. Daarnaast kunnen de collecties ook prima in privé projecten verwerkt worden. De collecties bieden een breed scala aan esthetische effecten zoals marmer, steen, hout, cement en metaal. Deze keramische tegels combineren de schoonheid van natuurlijke materialen met de technische voordelen van volledig doorgekleurd porselein: Tegels van Revigres zijn vlek- en chemisch bestendig, slijtvast, mechanisch sterk, brandwerend en eenvoudig te onderhouden.

Tegels van Revigres Ceramica voor alle projecten

Dankzij deze eigenschappen zijn Revigrés tegels ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen, in zowel publieke als residentiële ruimtes. Dit Portugese bedrijf werkt nauw samen met professionals over de hele wereld en wordt vaak gekozen voor prestigieuze projecten. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan is de Sagrada Família Basiliek in Barcelona, waar Revigrés op maat gemaakte kleuren uit de Chromatic collectie leverde.

Een bedrijf met een missie

De missie van dit Portugese bedrijf is om unieke en inspirerende omgevingen te creëren met technisch geavanceerde keramische oplossingen die een Portugese ziel dragen. Het bedrijf biedt exclusieve en flexibele ontwerpen die aan de specifieke wensen van elke klant voldoen, en richt zich op het ontwikkelen van innovatieve en onderscheidende keramische producten die waarde toevoegen aan elk project. Met een sterke aanwezigheid in meer dan 50 landen, blijft Revigres Ceramica zijn stempel drukken op de wereldmarkt door nauwe samenwerking en partnerschappen met professionals, en door altijd te streven naar uitmuntendheid in zowel design als technologie.

Revigres tegels online bestellen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland kunt u nu de exclusieve Revigrés tegels online bestellen. Wij staan graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden over de tegels van dit merk. Bij vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen. Via de sample service kunt u samples aanvragen van dit merk.