• Lorem ipsum

Ragno Amuri keramische terracotta tegels

De Ragno Amuri keramische tegels zijn geïnspireerd op handgemaakte terracotta, met zeer duidelijk gedefinieerde randen en een licht gevlekt oppervlak. Deze kenmerkende eigenschappen van traditioneel keramiek worden geïnterpreteerd met behulp van state-of-the-art productietechnologieën, om een veelzijdige serie te creëren met een decoratieve spirit. Als eerbetoon aan Sicilië en het vakmanschap van zijn bekwame ambachtslieden. Tegelfabriek Nederland geeft graag advies over de mogelijkheden van de Amuri tegels. Neem hiervoor direct contact met onze klantenservice op. Ook wanneer u benieuwd bent naar een scherpe prijsopgave voor de collectie.

De kleuren van de Ragno Amuri terracotta look tegels

Het kleurenpalet van de collectie Ragno Amuri omvat aardse tinten zoals Cotto en Biscotto, evenals neutralere tonen zoals Avorio en Grigio, gepresenteerd op een natuurlijk oppervlak voor het terracotta-effect. Daarnaast biedt deze serie ook de Pizzo en Zucchero decors en de Gelosia 3D structuur. Voor een extra vleugje verfijning is er de Bianco Glossy afwerking, die perfect samengaat met het tapijtachtige Maiolica decor. Dit decor is verkrijgbaar in vier grafische varianten, geïnspireerd op Vietri keramiek. De foramten van de Ragno Amuri collectie zijn 60x60 cm, 20x20 cm en 5,3x30 cm. 

Kleuren:

  • Amuri Avorio
  • Amuri Biscotto
  • Amuri Cotto
  • Amuri Grigio

Afmetingen:

  • 60x60 cm
  • 20x20 cm
  • 5,3x30 cm

De charme van Sicilië in uw huis

Met Ragno Amuri tegels brengt u de charme van Sicilië in uw ruimte, terwijl u profiteert van moderne productietechnologieën die duurzaamheid en veelzijdigheid garanderen. Of u nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling met aardse kleuren of een verfijnde esthetiek met Bianco Glossy en Maiolica decor, Ragno Amuri biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw ontwerpdromen tot leven te brengen. Laat u inspireren door het rijke erfgoed van Sicilië en de Ragno Amuri tegels, en geef uw ruimte een tijdloze en karaktervolle uitstraling.

Ragno Amuri tegels bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland geeft u graag een scherpe prijsopgave voor de tegels uit de collectie Ragno Amuri. Vraag voor een scherpe prijs direct geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Naast een scherpe prijs ook advies ontvangen? Neem dan contact met onze klantenservice op. Of stel uw vraag direct via de chat. Een sample aanvragen van deze collectie is mogelijk via de sample service