• Lorem ipsum

Dutch Design Tegels

Bent u op zoek naar een tegel van Dutch Design die u niet kunt vinden in onze webshop? Neem dan contact met onze klantenservice op, bellen of mailen kan altijd. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte voor deze serie aan. 

Over Dutch Design Tegels

Wat maakt Dutch Design Tegels zo bijzonder? Allereerst is het de unieke combinatie van traditionele ambachtelijkheid en eigentijdse esthetiek. Dutch Design Tegels weet de rijke Nederlandse tegeltraditie te omarmen en tegelijkertijd te vertalen naar moderne ontwerpen die passen bij de huidige trends in interieurdesign. Het ontwerpproces bij Dutch Design Tegels begint met zorgvuldig onderzoek en inspiratie. Het team van getalenteerde ontwerpers put uit diverse bronnen, zoals architectuur, kunst, mode en natuur, om originele en vernieuwende ontwerpen te creëren. Vervolgens worden deze ontwerpen met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, die gebruikmaken van traditionele technieken en hoogwaardige materialen.

De collecties

Dutch Design Tegels heeft voornamelijk collecties in het assortiment die betaalbaar en kwalitatief goed zijn. Zo creërt het assortiment van dit merk mogelijkheden voor ieder project. 

Oog voor details

Een van de kenmerken van Dutch Design Tegels is de aandacht voor detail. Elk tegelontwerp wordt zorgvuldig uitgewerkt, waarbij rekening wordt gehouden met de juiste verhoudingen, kleuren en texturen. Hierdoor ontstaan tegels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een tactiele ervaring bieden. Dutch Design Tegels nodigt uit om aangeraakt en bewonderd te worden.

Kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel bij Dutch Design tegels

Naast het esthetische aspect hecht Dutch Design Tegels ook veel belang aan duurzaamheid en functionaliteit. De tegels worden vervaardigd volgens strikte milieunormen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De keramische tegels zijn bestand tegen slijtage en verkleuring, wat ervoor zorgt dat ze hun schoonheid behouden, zelfs in drukbezochte ruimtes.

Tegels voor alle ruimtes

De toepassingsmogelijkheden van Dutch Design Tegels zijn eindeloos. Of het nu gaat om vloeren, wanden, keukens, badkamers of andere interieurruimtes, de tegels voegen een vleugje Nederlandse verfijning toe aan elke omgeving. Ze kunnen worden gebruikt om een statement te maken met gedurfde patronen en levendige kleuren, of juist om een subtiel accent toe te voegen met minimalistische ontwerpen. Dutch Design Tegels biedt eindeloze mogelijkheden om een ruimte te transformeren en een persoonlijke touch toe te voegen.

Dutch Design Tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Kortom, Dutch Design Tegels is een merk dat staat voor vakmanschap, innovatie en tijdloze schoonheid. Met hun unieke ontwerpen en aandacht voor detail hebben ze een plek veroverd in de wereld van interieurdesign. Of je nu op zoek bent naar een opvallende eyecatcher of subtiele verfijning, met Dutch Design Tegels kun je jouw ruimte transformeren tot een ware blikvanger. Bij Tegelfabriek Nederland biecden wij u de collecties van Dutch Design Tegels graag aan tegen een scherpe prijs. Wilt u een sample aanvragen? Dat kan via de sample service