• Lorem ipsum

Bisazza, een bekendmerk in de wereld van luxueuze mozaïektegels, zet een gedurfde stap vooruit met hun Bisazza Bagno-lijn. Met deze nieuwe collectie breidt Bisazza de mogelijkheden voor interieurdecoratie in huis uit met vier geheel verschillende collecties, elk met een unieke stijl, ontworpen door vier getalenteerde designers - Jaime Hayon, Marcel Wanders, Nendo en India Mahdavi. Bij Tegelfabriek Nederland leveren wij u de Bisazza Bagno producten tegen scherpe prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aaan of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. 

Accessoires om ruimtes af te maken

De Bisazza Bagno collecties bestaan uit meubelen om ruimtes als de badkamer en keuken of te maken. De accessoires passen in de stijlvolle lijn waar Bisazza bekend om staat. Met de Bisazza Bagno-lijn heb je de vrijheid om jouw persoonlijke stijl uit te drukken en je badkamer te transformeren tot een unieke en verfijnde ruimte. Of je nu houdt van speels en eigentijds, tijdloos en elegant, minimalistisch of eclectisch, er is een collectie die perfect bij jouw voorkeuren past. Ook passen de producten van deze collectie goed bij de tegels en mozaïeken uit het Bisazza assortiment. 

Bisazza Bagno producten kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bent u op zoek naar een product uit de Bisazza Bagno collecties? Dan bent u bij Tegelfabriek Nederland aan het juiste adres. Wij staan in direct contact met de Bisazza fabriek. En kunnen daarom de Bisazza Bagno collecties aanbieden tegen scherpe prijzen. Bent u benieuwd tegen welke scherpe prijs wij de producten aan kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons voor advies ook altijd even bellen of mailen.

Enkele afbeeldingen van deze collectie:

 

Bisazza

Bagno

The Wanders Collection, Bagno Bisazza - Marcel Wanders

Mosaico