• Lorem ipsum

Aparici Tegels

Aparici Ceramica is een merk dat staat voor prachtige, innovatieve collecties samen met een hoge kwaliteit aan producten. Dit familiebedrijf richt zich op het creëren van nieuwe interieurmogelijkheden voor ieder project. Dit wordt door Aparici Tegels gedaan door voorop te blijven lopen met vernieuwende designs. Tegelfabriek Nederland kan de tegels uit het assortiment van dit merk aanbieden tegen een scherpe prijs. Naast de scherpe prijzen, adviseren wij ook graag over de toepassing van dit assortiment. Voor advies over Aparici Tegels kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Over Aparici Ceramica

Al meer dan 50 jaar is Aparici Ceramica bezig met de productie van keramische tegels voor vloer en wand. Sindsdien is deze producent van keramiek uitgegroeid tot een bedrijf in meer dan 100 landen de producten verkoopt. Hiermee is het direct een leider op de wereldmarkt van tegels geworden. Vandaag de dag staat Aparici tegels voor keramische tegels van de allerhoogste kwaliteit gecombineerd met innovatief design. De hoge kwaliteit wordt behouden doordat het bedrijf haar producten nooit ziet als enkel een materiaal. Aparici tegels ziet haar producten als de essentiële basis van interieurontwerpen die een garantie aan kwaliteit moeten afgeven. 

De Aparici Tegels collecties

Aparici tegels staan er om bekend prachtige decor en patroonmogelijkheden te bieden. Dit assortiment biedt variaties om ruimtes naar eigen hand te zetten. Met diverse verschillende stijlen qua looks kunt u voor iedere stijl mogelijkheden vinden in dit assortiment. Daarnaast bent u met tegels uit dit assortiment verzekerd van kwaliteit. Enkele bekende collecties uit het assortiment van Aparici zijn bijvoorbeeld de Aparici Carpet en Bohemian.

Vele mogelijkheden tot gebruik

Aparici tegels richt zich er op om een assortiment neer te zetten, waarbij ieder project toepassing kan vinden. Dit zijn dus projecten van zowel particuliere als zakelijke klanten. Steeds vaker weten architecten en designers de weg te vinden naar tegels uit het Aparici assortiment. 

Zoekt u een andere tegel van Aparici Tegels?

Bent u op zoek naar een tegel van Aparici die u niet in de webshop kunt vinden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan en ontvang van ons een scherpe prijs voor deze tegels! 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een Aparici tegel, of heeft u een vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen. Tegelfabriek Nederland adviseert graag over de toepassing van tegels uit dit assortiment! Samples van deze tegels kunt u aanvragen via onze sample service.