• Lorem ipsum
Vives Nassau

De Vives Nassau tegels zijn een prachtige keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle keramische tegels. De collectie is geïnspireerd op natuursteen en heeft ook enkele decorafwerkingen in zich.

De Vives Nassau tegels zijn geïnspireerd op de prachtige en tijdloze uitstraling van natuursteen. Met hun realistische textuur en kleurschakeringen geven deze tegels een authentieke en luxe uitstraling aan elke ruimte. Heb je een vraag over een Vives Nassau tegel? Neem dan contact met onze klantenservice op. 

De Vives Nassau collectie

De collectie Vives Nassau bestaat uit enkele keramische varianten van rustiek, Spaans natuursteen. De details van het natuursteen zijn ook overgenomen in deze keramische varianten. Deze natuursteenlook is verkrijgbaar in 4 kleuren. Daarnaast zijn er nog 14 decorafwerkingen verwerkt in de Vives Nassau collectie. Alle tegels uit de collectie hebben het formaat van 20x20 cm en zijn mat afgewerkt.

Vives Nassau tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij je de Vives Nassau tegles aan tegen aantrekkelijke prijzen. Ook geven wij je graag meer informatie over de mogelijkheden van de collectie. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Een groter aantal vierkante meter aan tegels bestellen? Misschien kunnen wij je dan een scherpere prijs bieden. Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte aan. 

Toon:
Vives Ceramica
Artikelcode G254VNC
€63,95€42,95
op voorraad
De Vives Nassau Crema 20x20 cm is een keramische wand- en vloertegel met een lichte natuursteenlook. De kleur van deze tegels is crème. Lees meer
Vives Ceramica
Nassau Crema 20x20 cm
De Vives Nassau Crema 20x20 cm is een keramische wand- en vloertegel met een lichte natuursteenlook. De kleur van deze tegels is crème.
€63,95€42,95
Toon: