• Lorem ipsum
Tonalite Briolette

De Tonalite Briolette keramische wandtegels, verkrijgbaar in het formaat 10x20 cm, zijn een prachtige keuze voor het verfraaien van elke ruimte. De vrolijke kleuren fleuren het interieur altijd op.

De Briolette collectie keramische wandtegels van Tonalite biedt Tegelfabriek Nederland u graag aan tegen een scherpe prijs. Ook geven wij u meer informatie over de mogelijkheden van de collectie. Bij vragen kun je altijd met onze klantenservice contact opnemen. 

De Tonalite Briolette collectie 

De Tonalite Briolette keramische wandtegels in het formaat 10x20 cm zijn een uitstekende keuze voor het toevoegen van stijl en klasse aan elke ruimte. Met hun duurzaamheid, veelzijdigheid en prachtige ontwerp bieden ze een tijdloze schoonheid die jarenlang meegaat. Of je nu een moderne of klassieke esthetiek hebt, deze tegels zullen zeker een indrukwekkend element toevoegen aan je interieur. De Tonalite Briolette collectie is verkrijgbaar in 15 vrolijke kleuren die glanzend zijn afgewerkt.

Briolette wandtegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland bied je scherpe prijzen voor de Tonalite Briolette keramische wandtegels. Bij vragen over deze collectie kun je altijd even bellen of mailen. Een groter aantal vierkante meter bestellen? Dan kunnen wij de collectie misschien tegen een scherpere prijs aanbieden. Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte bij ons aan.  

Toon:
Tonalite
Artikelcode TB1200
€104,95€99,95
op voorraad
De Tonalite Briolette Agata 10x20 cm is een keramische wandtegel met een grijze kleur. Deze wandtegels hebben de stijl van handvorm tegels. Lees meer
Tonalite
Briolette Agata 10x20 cm
De Tonalite Briolette Agata 10x20 cm is een keramische wandtegel met een grijze kleur. Deze wandtegels hebben de stijl van handvorm tegels.
€104,95€99,95
Toon: