• Lorem ipsum
Vives Micra

De collectie Vives Micra is een collectie keramische terrazzo look tegels van het Spaanse merk Vives Ceramica. Deze serie neemt een lichte terrazzo look als basis. En zet dit om in de hoogwaardige kwaliteit van keramische tegels.

Of het nu gaat om het toevoegen van een luxe aan een thuisinterieur of het creëren van een gastvrije sfeer in een zakelijke omgeving, de Vives Micra tegels zijn een betrouwbare en stijlvolle keuze. Bij Tegelfabriek Nederland geven wij graag meer informatie over de mogelijkheden van de Vives Micra tegels. Neem hiervoor gerust eens contact met onze klantenservice op. 

De collectie terrazzo look tegels Vives Micra

Ontdek de veelzijdigheid van de Vives Micra keramische tegels, geïnspireerd op de verfijnde terrazzo-stijl en doordrenkt met een levendig palet van moderne kleuren. Met een scala aan afmetingen biedt de Vives Micra-collectie de perfecte tegel voor elke ruimte. 

Praktisch in onderhoud

Deze terrazzo tegels die ook geschikt zijn voor de vloer zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in onderhoud. Waardoor de tegels ideaal zijn voor diverse ruimtes, waaronder gangen, woonkamers, badkamers, en zelfs hotellobby's. De duurzame samenstelling en gemakkelijk te reinigen oppervlak maken ze een slimme keuze voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Vives Micra tegels online bestellen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de tegels uit de collectie Vives Micra tegen een scherpe prijs aan. Ook beantwoorden wij natuurlijk graag alle vragen over de tegels uit de collectie. Bij vragen kunt u ons bellen of mailen. Of stel de vraag via de chat op onze site. 

Toon:
Vives Ceramica
Artikelcode VM5905
€68,95€57,95
op voorraad
De Vives Micra-R Verde 59,3x59,3 cm is een groene terrazzo tegel gemaakt van keramiek. Deze groene terrazzo tegel is geschikt voor vloer en wand. Lees meer
Vives Ceramica
Micra-R Verde 59,3x59,3 cm
De Vives Micra-R Verde 59,3x59,3 cm is een groene terrazzo tegel gemaakt van keramiek. Deze groene terrazzo tegel is geschikt voor vloer en wand.
€68,95€57,95
Toon: