• Lorem ipsum
Natucer Jazz

De collectie Natucer Jazz is een mooie collectie wandtegels met een 3D-effect in de textuur. Deze 3D tegels hebben fraaie kleurvariaties en zijn glanzend afgewerkt.

Wanneer je op zoek bent naar een collectie wandtegels met een eigen karakter dan is de Natucer Jazz collectie een mogelijkheid om over na te denken. Het opvallende reliëf brengt een mooi karakter met zich. Deze collectie biedt Tegelfabriek Nederland aan tegen een scherpe prijs. En ook geven wij uiteraard graag meer informatie over de mogelijkheden. Je kunt ons voor advies altijd even bellen of mailen. Bij een groter aantal vierkante meter kunnen wij wellicht een scherpe prijs bieden voor de Natucer Jazz tegels. Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte bij ons aan.

De collectie Natucer Jazz

De keramische wandtegels uit de Natucer Jazz collectie zijn verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren. Alle kleuren zijn glanzend afgewerkt. De 3D tegels zijn daarnaast nog verkrijgbaar in de formaten 5,5x40 cm en 17x40 cm. Genoeg mogelijkheden dus om de 3D tegels naar eigen wens en smaak aan te passen. Heb je een vraag over de mogelijkheden uit deze collectie? Neem dan advies op met de klantenservice

 

Natucer
Artikelcode NJ1704
€110,00€104,95
op voorraad
De Natucer Jazz Blue 17x40 cm is een 3D tegel met een blauwe kleur die glanzend is afgewerkt. Een tegel die het karakter van de ruimte bepaalt! Lees meer
Natucer
Jazz Blue 17x40 cm
De Natucer Jazz Blue 17x40 cm is een 3D tegel met een blauwe kleur die glanzend is afgewerkt. Een tegel die het karakter van de ruimte bepaalt!
€110,00€104,95