• Lorem ipsum

Aparici Altea

De collectie Aparici Altea is een collectie keramische tegels met decors. Deze decors zijn geïnspireerd op architectuur uit mediterrane omgevingen. Hierdoor hebben de Altea decortegels de look van Spaanse tegels. Oftewel, een prachtige collectie om de details van uw ruimte te bepalen. Heeft u een vraag over deze tegels? Dan staat Tegelfabriek Nederland graag voor u klaar. In dat geval kunt u contact met onze klantenservice opnemen.

De collectie decortegels Aparici Altea

Aparici Altea tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elke toepassing, van badkamers tot keukens en van woonkamers tot kantoren. Voor zowel vloeren en wanden kunnen de decortegels uit deze collectie gebruikt worden. In de Aparici Altea collectie zijn 5 decorvariaties verwerkt. En 1 afwerking zonder decors. De decorafwerkingen hebben verschillende kleurtinten. 

De kwaliteit van decortegels van keramiek

Een van de belangrijkste kenmerken van Aparici Altea tegels is hun duurzaamheid en krasbestendigheid. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers en entreehallen. Bovendien zijn Aparici Altea decortegels ook zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. De tegels zijn bestand tegen vlekken en kunnen worden gereinigd met gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen, waardoor ze een praktische en onderhoudsvriendelijke optie zijn.

Koop Aparici Altea tegels bij Tegelfabriek Nederland

Of u nu op zoek bent naar een tegel voor uw keuken, badkamer of woonkamer, Aparici Altea tegels bieden een combinatie van functionaliteit en stijl. Met hun natuurlijke uitstraling en duurzame constructie, zijn deze tegels een prachtige keuze voor elk huis of bedrijf dat op zoek is naar een verfijnde en tijdloze esthetiek. Bij Tegelfabriek Nederland voorzien we u in een scherpe prijs voor de tegels uit de Aparici Altea collectie. Wilt een sample ontvangen van deze collectie? Vraag deze dan aan via de sample service