• Lorem ipsum

Tonalite

Tonalite is als producent van keramische wand- en vloertegels gevestigd in en afkomstig uit Italië. Producten uit het assortiment van Tonalite zijn op de markt gezet om creativiteit bijna letterlijk tot leven kan komen op wand of vloer. Tegelfabriek Nederland kan alle producten uit het assortiment van dit merk aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Dit komt door onze directe contacten met de fabriek. Naast de scherpe prijs, voorzien wij u graag van advies op maat over tegels uit dit assortiment. Voor meer informatie en advies over Tonalite kunt u altijd contact met ons opnemen. 

De Spaanse tegelfabrikant Tonalite

Tonalite is een van oorsprong een familiebedrijf. Het bedrijf is afkomstig uit Spanje. Dit familiebedrijf is met behoud van vakmanschap, al jarenlang op een innovatieve manier bezig om keramiek van hoge kwaliteit op de markt te zetten. Door traditie te combineren met moderne oplossingen is het een bedrijf geworden met een eigen identiteit, die goed is terug te zien in het veelzijdige assortiment. 

Het Tonalite assortiment

Keramische producten uit het assortiment van Tonalite worden ontworpen met het oog op het aanbieden van producten met een uitgebreid kleurenpalet. Daarnaast worden de meeste series naast ‘standaard’ afwerkingen ook vaak aangeboden in speciale vormen of decors. Dit past in de visie van het bedrijf, waarbij tegels worden gezien als het medium dat de stijl, look en het gevoel van een ruimte kan bepalen. Tonalite richt zijn assortiment op zowel de zakelijke als particuliere markt. Het assortiment bestaat in totaal uit ongeveer 30 series die in verschillende afwerkingen voor vloer of wand beschikbaar zijn.

Kwaliteit

Dit Spaanse bedrijf produceert de keramische tegels met een perfecte mix tussen het behoud van stijl en hoge kwaliteitseisen. Dit doet het bedrijf door vakmanschap te combineren met evolutionaire ontwerp ideeën. U kiest daarom niet alleen voor stijl bij keuze uit het assortiment van Tonalite, maar ook voor een hoge kwaliteit. Door de hoge kwaliteit van de producten kunt u jarenlang genieten van een prachtige vloer of wand. 

Zoekt u een andere serie van Tonalite?

Zoekt u een serie van Tonalite die u niet kunt vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden deze serie ook graag aan tegen een scherpe prijs.

Tonalite tegels bij Tegelfabriek Nederland

Tegels uit dit assortiment worden door Tegelfabriek Nederland aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Naast deze scherpe prijs geven wij ook graag advies. Voor dit advies kunt u gerust contact met ons opnemen.

Een sample ontvangen van één van deze tegels kan door deze aan te vragen via onze sample service. Wilt u meerdere series of een groter aantal vierkante meters bestellen van Tonalite tegels? Kijk dan wat wij met de prijs kunnen doen door een vrijblijvende offerte aan te vragen.