• Lorem ipsum

Bardelli Ceramica

Met een ongeëvenaarde passie voor innovatie en voortdurend onderzoek, heeft Bardelli Ceramica voortdurend gestreefd naar het ontwikkelen van tegels die niet alleen getuigen van superieure kwaliteit, maar ook een verfijnd en onderscheidend ontwerp bieden. Hun compromisloze benadering van vakmanschap en aandacht voor detail heeft geleid tot een uitgebreid assortiment dat de verbeelding prikkelt en stijlvolle oplossingen biedt voor elke ruimte. U vindt bij Tegelfabriek Nederland Bardelli tegels tegen de scherpste prijzen. Ook geven wij naast een scherpe prijs ook advies over de tegels uit dit assortiment. Hiervoor kunt u ons altijd even bellen of mailen. Zoekt u een tegel uit het Bardelli assortiment die u niet kunt vinden op onze website? Of wilt u een groter aantal vierkante meter bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

Een assortiment neergezet door nauwe samenwerking met ontwerpers

De nauwe samenwerking met architecten en interieurontwerpers heeft Bardelli Ceramica in staat gesteld om tegemoet te komen aan de meest veeleisende en creatieve projecten. Het merk heeft zichzelf gevestigd als een vertrouwde partner voor diegenen die streven naar het creëren van adembenemende interieurs met een onberispelijke afwerking. Maar het is niet alleen de professionele wereld die kan genieten van de prachtige collecties van Ceramica Bardelli. Particulieren worden ook uitgenodigd om hun unieke en stijlvolle tegels te ontdekken, om een vleugje Italiaanse klasse toe te voegen aan hun eigen woonomgeving. 

Bardelli tegels voor alle projecten

Of het nu gaat om eigentijdse vloeren in een modern appartement, een klassieke keuken met tijdloze charme of een luxueuze badkamer met een vleugje elegantie, de Bardelli tegels zijn een weerspiegeling van uitmuntendheid. Elk stuk wordt met zorg vervaardigd, met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, om een duurzaamheid en functionaliteit te waarborgen die jarenlang meegaan.

Bardelli Ceramica tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bardelli Ceramica, een naam synoniem aan uitmuntendheid, weet hoe het hart en de verbeelding van klanten te veroveren met hun ongeëvenaarde tegels. Of het nu gaat om het verlevendigen van openbare ruimtes of het transformeren van persoonlijke retraites, Bardelli blijft de standaard zetten in de wereld van keramische tegels, waarbij ze de schoonheid van kunst en de precisie van ambacht perfect combineren. Bent u op zoek naar advies over een Bardelli tegel? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. 

Enkele series uit het assortiment van dit merk: