• Lorem ipsum

Marazzi Tegels

Marazzi Tegels is een van de grootste fabrikanten van keramische tegels uit Italië. Marazzi staat bekend om de variatie in de collecties qua looks, afmetingen en afwerkingen. Naast de 'standaard' houtlook en betonlook keramische tegels, voert Marazzi ook een assortiment aan decortegels. Tegelfabriek Nederland is een specialist op het gebied van decortegels en kan u daardoor op maat adviseren bij de keus uit het assortiment decortegels van Marazzi. Ook kunnen wij u voorzien door onze directe contacten in een scherpe prijs voor de series van Marazzi Tegels.

Over Marazzi 

Marazzi is één van de bekendste merken uit de tegelindustrie. Wereldwijd is dit merk actief in meer dan 140 landen. In deze landen staat het merk bekend om de hoge kwaliteit van producten. Naast de hoge kwaliteit staat Marazzi tegels ook symbool voor de Italiaanse stijl, in de vorm van Made in Italy. Het bedrijf blijft voorop lopen door veel aandacht te spenderen aan technologische innovaties. Ook op het gebied van ontwerpen en stijlen blijft Marazzi zich door ontwikkelen. Door de voortdurende ontwikkeling is dit een merk die altijd voor op loopt bij trends op de tegelmarkt. 

Het assortiment van Marazzi Tegels

In het assortiment van Marazzi tegels vindt u verschillende looks en uitstralingen. Met deze verscheidenheid in looks en uitstraling, kunt u een eigen en unieke sfeer creëren in iedere ruimte. Vrijwel alle looks uit het assortiment zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afmetingen. Bij Tegelfabriek Nederland vindt u vooral decortegels van Marazzi in het assortiment. Dit zijn tegels die de look van een ruimte helemaal af kunnen maken. Of juist deze look kunnen bepalen. Populaire series uit dit assortiment van Marazzi tegels zijn bijvoorbeeld de Marazzi Lume of de Marazzi Zellige

Made in Italy kwaliteit 

Bij de keuze van een tegel uit het assortiment van Marazzi tegels, bent u ook verzekerd van een hoge kwaliteit. Dit komt doordat het Italiaanse bedrijf produceert onder de noemer en eisen van Made in Italy. Met deze productie eisen zijn de keramische tegels altijd van een verzekerde, hoge kwaliteit! 

Zoekt u een andere serie?

Zoekt u een serie uit het assortiment van Marazzi die u niet bij ons in de webshop kunt vinden? Dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij zullen kijken tegen welke scherpe prijs wij deze serie aan kunnen bieden. 

Marazzi Tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland 

Marazzi Tegels vindt u tegen een scherpe prijs bij Tegelfabriek Nederland. Daarnaast voorzien wij u graag van advies op maat over Marazzi tegels. Wilt u advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op.  Een sample ontvangen van een tegel uit dit assortiment kan door deze aan te vragen via de sample service. Wilt u een groter aantal tegels van dit merk bestellen? Ook dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen dan even kijken tegen welke scherpe prijs wij dit eventueel aan kunnen bieden. 

Onderstaand vindt u enkele series uit het Marazzi assortiment. Zoekt u een serie van dit merk die u niet kunt vinden op onze website? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor deze tegels aan.