• Lorem ipsum
Estudio Hackney

De Estudio Hackney collectie staat in de schijnwerpers vanwege zijn helderheid, volume en indrukwekkende diepte. Een prachtige collectie keramische wandtegels die geschikt zijn voor iedere ruimte.

Of het nu gaat om het creëren van een moderne en eigentijdse sfeer of het toevoegen van een vleugje elegantie aan een klassieke inrichting, de Estudio Hackney tegels zijn veelzijdig en passen zich moeiteloos aan verschillende interieurstijlen aan. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan gerust eens contact met onze klantenservice op. 

De collectie Estudio Hackney 

De Estudio Hackney omvat een palet van zeven prachtige kleuren: Artic, Pearl, Terracotta, Grey, Jade, Dark Blue en Anthracite. Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn unieke intensiteit, waardoor een verfrissende en innovatieve uitstraling ontstaat. De tegels uit de Estudio Hackney collectie zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een gevoel van diepte en dimensie aan elke ruimte waarin ze worden toegepast. Het spel van licht en schaduw, gecombineerd met de verschillende tinten, zorgt voor een dynamisch en levendig effect dat de ruimte transformeert. De afmeting van de tegels uit de collectie is 6,9x24 cm. 

Kleuren:

  • Hackney Pearl
  • Hackney Grey
  • Hackney Terracotta
  • Hackney Artic
  • Hackney Antracite
  • Hackney Jade
  • Hackney Dark Blue

Estudio Hackney tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Met hun helderheid, volume en diepte bieden de tegels uit de Estudio Hackney collectie een unieke mogelijkheid om een ruimte te verlevendigen en te verrijken met hun verfijnde esthetiek en eigentijdse uitstraling. Bij vragen over de mogelijkheden van de Estudio Hackney tegels kunt ons bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. Via de sample service kunt u monsters aanvragen van deze tegels. 

 

 

 

Toon:
Estudio
Artikelcode E236285
€44,16€35,53
op voorraad
De Estudio Hackney Pearl 6,9x24 cm is een lichtgrijze keramische wandtegel. Lees meer
Estudio
Hackney Pearl 6,9x24 cm
De Estudio Hackney Pearl 6,9x24 cm is een lichtgrijze keramische wandtegel.
€44,16€35,53
Toon: