• Lorem ipsum
Cifre Diamond

Cifre Diamond tegels zijn een verbluffende en luxueuze keuze voor wie op zoek is naar een vleugje elegantie en raffinement in het interieur. Deze marmerlook keramische wand- en vloertegels weten elk interieur een uniek karakter te geven.

Deze tegelserie, geproduceerd door het gerenommeerde Spaanse merk Cifre, staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen. De naam "Diamond" is veelzeggend, want deze marmerlook tegels schitteren werkelijk als juwelen in elke ruimte waarin ze worden verwerkt. Tegelfabriek Nederland biedt u de Cifre Diamond tegels aan tegen een scherpe prijs. Zoekt u een tegel uit de collectie die u niet in onze webshop kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor deze tegel. Ook wanneer u een groter aantal vierkante meter wilt bestellen kunt u een offerte aanvragen. Wellicht kunnen wij dan een scherpere totaalprijs bieden. 

De collectie marmerlook tegels Cifre Diamond

Exclusief marmer is hetgeen wat als inspiratie heeft gediend voor de Cifre Diamond tegels. Deze exclusieve look is door Cifre Ceramica met deze collectie gecombineerd met de kwaliteit van hoogwaardig keramiek. De collectie Cifre Diamond omvat een breed scala aan kleuren en formaten, waardoor u de vrijheid heeft om uw ontwerpvisie tot leven te brengen. Zo zijn er 8 formaten verkrijgbaar binnen de collectie. Met XL keramische platen in het formaat van 120x120 cm en 120x260 cm. De tegels zijn verkrijgbaar met vier afwerkingen. De enige kleur waarin de tegels verkrijgbaar zijn is de Cifre Diamond Gold. 

De kwaliteit van keramische marmerlook tegels

Bovendien bieden Cifre Diamond tegels niet alleen esthetische pracht, maar ook duurzaamheid en functionaliteit. Deze marmerlook tegels zijn vervaardigd van hoogwaardige keramische materialen die bestand zijn tegen slijtage en eenvoudig te onderhouden zijn. Wat de tegels geschikt maakt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ook kunnen de Cifre Diamond tegels daarom op vloer en wand verwerkt worden. 

Cifre Diamond Gold tegels kopen bij Tegelfabriek

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de marmerlook Cifre Diamond Gold tegels aan tegen een aantrekkelijke prijs. En met snelle levertijden. Daarnaast geven we ook graag advies over de mogelijkheden van de collectie. Bij vragen en voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen via de klantenservice. Of stel uw vraag via de chat op onze website. Een sample aanvragen van de Cifre Diamond tegels? Vraag deze aan via onze sample service

Toon:
Cifre Ceramica
Artikelcode G.78
€65,00€57,50
op voorraad
De Cifre Diamond Gold 30x60 cm rect. is een gerectificeerde keramische wandtegel met een luxeuze marmerlook. Deze tegel kan met een matte of glanzende toplaag verkregen worden. Bij vragen over de Cifre Diamond Gold 30x60 cm rect. kunt u ons bellen. Lees meer
Cifre Ceramica
Diamond Gold 30x60 cm rect.
De Cifre Diamond Gold 30x60 cm rect. is een gerectificeerde keramische wandtegel met een luxeuze marmerlook. Deze tegel kan met een matte of glanzende toplaag verkregen worden. Bij vragen over de Cifre Diamond Gold 30x60 cm rect. kunt u ons bellen.
€65,00€57,50
Toon: