• Lorem ipsum

Bisazza

Bisazza Ceramica is gevestigd in Italië. Dit is dan ook zeker terug te zien in de ontwerpstijlen van het bedrijf. Deze hebben alle details die u kunt bedenken bij Italiaanse designstijlen. Deze stijlen zijn terug te zien in de collecties van het merk. Dit zijn uitgebreide collecties aan tegels en voornamelijk (glas)mozaïek. Met deze mogelijkheden kan op een vloer of een wand een uniek karakter gecreëerd worden. Zoekt u een collectie van Bisazza die u niet in onze webshop kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle series van het merk aanbieden tegen scherpe prijzen! Ook wanneer u een vraag heeft of meer informatie wilt kunt u ons altijd bellen of mailen. En ook bij zakelijke of commerciële projecten staan wij graag voor u klaar. Zoekt u een serie uit het assortiment die u niet kunt vinden op onze website? Of wilt u een groter aantal vierkante meter bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Het assortiment van dit merk

Bisazza is een bedrijf dat al jarenlang bezig is met de vervaardiging van producten die verwerkt kunnen worden in bijzondere en opvallende interieurs. De afgelopen jaren heeft het bedrijf ingezet op uitbreiding van de collecties. Door zorgvuldige verwerking van nieuwe materialen en decoraties. En dit te combineren met de waarde van design en charme van vakmanschap. Zo is het assortiment van Bisazza tegenwoordig een breed scala aan elegantie decoraties en stijlen met een eigentijdse stijl. Met mogelijkheden om klassieke elementen en moderne trends te combineren! Enkele bekende series uit het assortiment zijn de Bisazza Marmo, Bagno, Opus Romano en Fornasetti. 

Bisazza mozaïek

Hetgeen waar dit merk het meest bekend om staat is het mozaïek. Bisazza mozaïek is glasmozaïek. De collecties Bisazza mozaïek vertegenwoordigen de meest prachtige mogelijkheden. Bij deze mogelijkheden in het assortiment moet u denken aan vele kleurvariaties en mogelijkheden qua patronen en decoraties. Ook zijn deze mogelijkheden te gebruiken op vloeren en wanden. De uitgebreide mogelijkheden geven u oneindige mogelijkheden van combinaties. Enkele collecties Bisazza mozaïek kunnen zelfs in het zwembad of in een welness gebruikt worden. Tegelfabriek Nederland geeft u graag meer advies en informatie over de mogelijkheden van mozaïek uit het assortiment van dit tegelmerk. 

Bisazza Tegels

Naast mozaïek zijn er ook Bisazza tegels verkrijgbaar. Dit zijn tegels uit bijvoorbeeld de Bisazza Cementiles en Marmo collecties. De Bisazza tegels staan ook voor dezelfde stijl waar alle collecties van het merk om bekend staan. Stijlvol design wordt dan ook altijd gecreëerd met tegels uit dit assortiment. Ook de tegels van dit merk zijn bruikbaar voor alle ruimtes van uw project. Ook kunnen de tegels uit het assortiment goed gecombineerd worden met verscheidene series mozaïek. 

Bisazza mozaïek en tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland 

Tegelfabriek Nederland levert u graag Bisazza mozaïek tegels tegen scherpe prijzen en bijpassend advies. Ook collecties van dit merk die u niet in onze webshop kunt vinden bieden wij u graag aan. Voor meer informatie kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wilt u samples ontvangen van dit merk? Vraag deze dan aan via de sample service

Enkele series uit het assortiment