• Lorem ipsum
Tonalite Fluid

De Tonalite Fluid is een collectie keramische wandtegels met mooie kleurvariaties. Alle tegels uit de Tonalite Fluid worden afgewerkt met een glanzende toplaag. Bekijk de collectie hier.

De Tonalite Fluid keramische wandtegels zijn op de markt gebracht om in verschillende interieurs toegepast te worden. Bij Tegelfabriek Nederland geven wij je graag scherpe prijzen voor deze tegelcollectie. Zoek je een tegel uit de Fluid collectie die wij niet op onze webshop hebben staan? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem even contact met ons op. 

De collectie wandtegels Tonalite Fluid

De Tonalite Fluid collectie keramische wandtegels bestaat uit vele, prachtige kleurvariaties. De kleurvariaties uit deze collectie variëren van neutrale kleurtinten zoals wit of grijs tot prachtige opvallende kleuren zoals roze, geel of groen. Deze verschillende kleurvariaties zorgen ervoor dat er keuze genoeg is om de kleur naar wens aan te passen. Alle kleuren worden glanzend afgewerkt. Naast de variatie in kleuren zijn er ook 2 keuzes aan formaten. De Tonalite Fluid collectie is verkrijgbaar in de formaten 6,2x25 cm en 12,4x12,4 cm. 

Toon:
Tonalite
Artikelcode TF6210
€46,98€40,50
op voorraad
De Tonalite Fluid Ficus 6,2x25 cm is een groene wandtegel in een rechthoekig formaat. Deze keramische tegel is glanzend afgewerkt. Lees meer
Tonalite
Fluid Ficus 6,2x25 cm
De Tonalite Fluid Ficus 6,2x25 cm is een groene wandtegel in een rechthoekig formaat. Deze keramische tegel is glanzend afgewerkt.
€46,98€40,50
Toon: