• Lorem ipsum
Atlas Concorde Boost Pro

De Atlas Concorde Boost Pro tegelcollectie roept de warmte op van geleefde omgevingen, de authenticiteit van nieuw leven ingeblazen plekken en de eenvoudige elegantie van industriële stijl, om ongekende inspiratie te bieden voor interieurontwerpen.

Vervaardigd uit keramiek, brengt de Atlas Concorde Boost Pro de betonlook tot leven in nieuwe warme tinten, waarmee het kleurenpalet verlevendigd wordt en al uniek is in termen van breedte en variëteit. Het lichte troffeleffect roept de prachtige authenticiteit op van een met de hand gemaakte vloer, een uiting van waarde en aandacht voor detail. Bij vragen over de mogelijkheden van de Atlas Concorde Boost Pro collectie kunt u contact met onze klantenservice opnemen. 

De collectie Atlas Concorde Boost Pro

De Atlas Concorde Boost Pro breidt het kleurenpalet van de Boost-collectie uit door vijf warme tinten toe te voegen op hetzelfde oppervlak, waardoor een uniek kleurenpalet ontstaat in termen van breedte en variëteit. Deze tegelcollectie is een uitnodiging om te spelen met texturen, kleuren en ontwerpen, waardoor elke ruimte wordt getransformeerd in een uitdrukking van stijl en verfijning. De collectie Atlas Concorde Boost Pro wordt verrijkt met een breed scala aan decoratieve opties die kunnen worden toegepast in de meest diverse contexten van hedendaags wonen, van de meest elegante tot die gekenmerkt door een geest van onderzoek en innovatie. Met zijn ruime keuze aan formaten, diktes en afwerkingen stelt de Atlas Concorde Boost Pro u in staat om elke omgeving met persoonlijkheid te interpreteren en verfijnde binnen-buitenprojecten te ontwerpen met een consistente uitstraling.

Zoekt u een andere tegel uit de collectie?

Zoekt u een kleur of afmeting uit de collectie Atlas Concorde Boost Pro die u niet in onze webshop kunt vinden? Dan kunt u hier geheel vrijblijvend een offerte voor bij ons opvragen. Wij gaan dan voor u kijken tegen welke prijs wij deze tegel aan kunnen bieden.

De Atlas Concorde Boost Pro tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de betonlook tegels uit de collectie Atlas Concorde Boost Pro graag tegen een scherpe prijs aan. En natuurlijk voorzien wij u graag in meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie. Bij vragen over de tegels kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. 

Toon:
Atlas Concorde
Artikelcode A4XQ
€45,00€42,48
op voorraad
De Atlas Boost Pro Cream 60x60x2 cm is een betonlook tuintegel met een crème kleur. Deze tegel heeft een dikte van 2 cm. En is daarmee uitermate geschikt voor gebruik als tuin- of terrastegel. Lees meer
Atlas Concorde
Boost Pro Cream 60x60x2 cm
De Atlas Boost Pro Cream 60x60x2 cm is een betonlook tuintegel met een crème kleur. Deze tegel heeft een dikte van 2 cm. En is daarmee uitermate geschikt voor gebruik als tuin- of terrastegel.
€45,00€42,48
Toon: