• Lorem ipsum
Sicis Iridium mozaïek

De collectie Sicis Iridium is een collectie prachtig mozaïek. Deze collectie mozaïek is toe te passen op vloeren en wanden. En daarnaast is er genoeg keus aan kleurvariaties met de 41 kleuren die verwerkt zijn in de collectie.

Sicis Iridium mozaïek is een hoogwaardig en luxueus mozaïektegel product van het Italiaanse merk Sicis. Het is gemaakt van glasmozaïekdie op een speciale manier zijn gecoat met een iriserend effect, waardoor het mozaïek een unieke uitstraling heeft. De iriserende coating geeft het mozaïek een schitterend kleurenspel dat afhankelijk is van de lichtinval en de kijkhoek. Dit maakt het Sicis Iridium mozaïek tot een opvallend decoratief element in elke ruimte. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u dit mozaïek aan tegen scherpe prijzen. Ook geven wij graag meer advies over de collectie. Voor advies kunt u contact met onze klantenservice opnemen. 

De collectie Sicis Iridium

Het Sicis Iridium mozaïek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, van rustige en subtiele tinten tot felle en uitbundige kleuren. Het kan worden gebruikt als vloer- of wandtegel in verschillende toepassingen, zoals badkamers, keukens, zwembaden, wellnessruimtes en andere interieur- en exterieurprojecten. Het mozaïek is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage en verkleuring, waardoor het een goede investering is voor elke ruimte. Er zijn wel 41, prachtige kleuren verwerkt in de collectie Sicis Iridium. Zo kan de kleur worden aangepast naar de stijl die u voor ogen heeft. 

De voordelen van een hoogwaardig materiaal

Naast de esthetische waarde heeft het Sicis Iridium mozaïek ook praktische voordelen. Het is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor het een hygiënische en veilige keuze is voor ruimtes waar veel water of vocht aanwezig is. Het mozaïek kan op maat worden gemaakt en aangepast aan de wensen van de klant, waardoor het een unieke en persoonlijke uitstraling kan krijgen.

Sicis Iridium mozaïek bij Tegelfabriek Nederland tegen een scherpe prijs 

Kortom, het Sicis Iridium mozaïek is een hoogwaardig product dat schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit combineert. Het is een populaire keuze bij interieurontwerpers, architecten en huiseigenaren die op zoek zijn naar een opvallend decoratief element voor hun interieur- of exterieurprojecten. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs wanneer u een groter aantal vierkante meter wilt bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Toon:
Geen producten gevonden...