• Lorem ipsum

L'Antic Colonial

Als een onderdeel van de gerenommeerde Porcelanosa Group, heeft L'Antic Colonial zich gespecialiseerd in uiteenlopende producten en is het uitgegroeid tot het kloppende hart van elke ruimte waarin hun materialen en producten schitteren. Bij Tegelfabriek Nederland vindt u L'Antic Colonial tegels tegen scherpe prijzen. Samen met een bijpassend advies op maat. Neem hiervoor contact met onze klantenservice op. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan wanneer u benieuwd bent naar een scherpe prijsopgave voor L'Antic Colonial tegels.

Over L'Antic Colonial Tegels

L'Antic Colonial is een toonaangevend merk dat staat voor tijdloze pracht en duurzaamheid. Hun diepe toewijding aan natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, gecombineerd met hun focus op innovatie en hoogwaardige ontwerpen, maken hen tot een unieke speler in de wereld van architectuur en interieurontwerp. Met een team van getalenteerde experts en een inspirerende samenwerking met internationaal erkende ontwerpers, blijft L'Antic Colonial een symbool van kwaliteit, betrokkenheid en vooruitgang voor hun gewaardeerde klanten.

Het assortiment

Het assortiment van L'Antic Colonial bestaat uit verschillende mogelijkheden. Het assortiment bestaat uit natuursteen, keramische tegels, mozaïek en zelfs echt hout. De verschillende mogelijkheden uit het assortiment geven u een ruime keus om de vloer- of wandafwerking naar wens te vinden. Alle producten uit het L'Antic Colonial assortiment leveren wij bij Tegelfabriek Nederland. 

L'Antic Colonial Mozaïek

L'Antic Colonial mozaïek is een meesterwerk van ambacht en creativiteit. Het mozaïek van L'Antic Colonial worden met de grootste zorg en precisie  vervaardigd, wat resulteert in unieke en verfijnde ontwerpen. Het L'Antic Colonial mozaïek is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en patronen, waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan elke stijl en ruimte. Van elegante badkamers tot opvallende keukens, L'Antic Colonial mozaïek voegt een vleugje kunstzinnigheid en verfijning toe aan elk interieur. Met oog voor detail en een diepe waardering voor natuurlijke materialen, weerspiegelt  mozaïek van L'Antic Colonial de tijdloze schoonheid en creatieve geest van dit bijzondere merk.

L'Antic Colonial kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland koopt u alle producten uit het assortiment van L'Antic Colonial tegen een scherpe prijs. Om een scherpe prijs te ontvangen kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast geven we ook graag meer informatie over de mogelijkheden van het assortiment. Voor advies over een tegel uit het assortiment kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Een sample aanvragen voor een L'Antic Colonial tegel is ook mogelijk. Dit kan via de sample service.