• Lorem ipsum

Het toonaangevende merk Equipe Tegels

Met een passie voor perfectie streeft Equipe Ceramicas er voortdurend naar om tegels van de hoogste klasse te creëren, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde technologieën en ambachtelijk vakmanschap. Bij Tegelfabriek Nederland voorzien wij u graag in een scherpe prijs voor een tegel uit het Equipe assortiment. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook altijd even bellen of mailen voor advies.

Over het bedrijf Equipe Ceramicas

Equipe Ceramicas is een toonaangevende naam in de wereld van keramische tegels, met een rijkdom aan ervaring sinds de oprichting in 1999. Gedurende deze reis heeft het bedrijf een indrukwekkende reputatie opgebouwd door zich te richten op vakmanschap en innovatie in elk aspect van hun producten. De essentie van Equipe Ceramicas ligt in hun toewijding aan vakmanschap. Elk stuk tegel wordt met uiterste zorg en precisie vervaardigd, waarbij traditioneel ambachtelijk vakmanschap wordt gecombineerd met moderne productietechnieken. Dit resulteert in tegels van ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en esthetische schoonheid.

Het assortiment van Equipe Tegels

Binnen het assortiment van Equipe tegels vind je een schat aan mogelijkheden om je ruimtes te verfraaien. Van strakke en moderne ontwerpen tot klassieke en rustieke stijlen, Equipe biedt keramische tegels die aan elke esthetische voorkeur voldoen. Het bedrijf zoekt naar nieuwe, opvallende mogelijkheden zoals Equipe tegels hexagon, waarbij zeshoekige tegels een eigentijdse en speelse uitstraling geven aan elke ruimte. En zo heeft deze producent van keramiek nog veel meer mogelijkheden om een unieke sfeer aan uw project te geven. 

Equipe wandtegels zorgen voor een elegante verfijning van muren uren

Als het aankomt op wandtegels, heeft Equipe Ceramicas een uitgebreide collectie die zowel functioneel als verbluffend mooi is. Met aandacht voor detail en een veelvoud aan kleuren, patronen en formaten, stellen de Equipe wandtegels je in staat om elke muur om te toveren tot een meesterwerk. Of je nu een minimalistische uitstraling wenst of juist een levendig accent wilt creëren, Equipe wandtegels bieden de perfecte oplossing.

Tegels van Equipe kopen bij Tegelfabriek Nederland

Equipe Ceramicas een schitterend scala aan tegels voor diverse toepassingen en stijlen. Of het nu gaat om de Equipe tegels hexagon voor een eigentijds tintje, de verfijning van Equipe wandtegels voor muren, of de duurzaamheid en schoonheid van hun algemene assortiment, Equipe Tegels blijft een toonaangevende naam in de wereld van keramische meesterwerken. Alle collecties uit het assortiment van Equipe tegels vindt u bij Tegelfabriek Nederland tegen aantrekkelijke prijzen. Bent u op zoek naar een Equipe tegel die u niet in onze webshop kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte voor deze tegel aan. Of neem contact met onze klantenservice op. Een sample aanvragen voor een tegel uit het assortiment is ook mogelijk. Vraag deze aan via de sample service