• Lorem ipsum
Kronos Tegels

Kronos tegels heeft zijn wortels in een land waar de waarde van keramische traditie diep verankerd is in de cultuur. Met meer dan 50 jaar geschiedenis is het bedrijf altijd bezig met een voortdurende zoektocht naar stijl en hoogwaardige technische normen.

Deze ervaring heeft Kronos tegels wereldwijd erkend gemaakt als ambassadeurs van het 'Made in Italy' label, niet alleen voor de vloer- en wandtegels van keramisch gres, maar ook als een toonaangevend bedrijf in keramisch design. Zoekt u een tegels uit het assortiment van dit Italiaanse tegelmerk die u in onze webshop niet kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met onze klantenservice op. 

Over het bedrijf Kronos Ceramiche

Professionaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij Kronos Ceramiche, waarbij altijd gericht wordt op het bedienen van klanten. Het voortdurende onderzoek naar keramische producten heeft geleid tot een eigentijdse benadering van de partners. De toegevoegde waarde ligt in de mogelijkheid om ideeën te industrialiseren, waarbij de klant een actieve rol speelt aan de ontwerptafel. Een unieke missie in de keramische sector, geworteld in het BESPOKE-concept. Met een op maat gemaakte benadering, typisch voor Italiaans vakmanschap, streeft Kronos Tegels ernaar om ruimtes te transformeren in diverse, op maat gemaakte stijlen, waarbij iedereen de mogelijkheid geboden wordt om te dromen en hun eigen leefruimtes te ontwerpen. Kronos Ceramiche weet op deze manier Italiaans vakmanschap bijna letterlijk te vertalen in hoogwaardige, keramische kwaliteit. 

Alle collecties kunnen wij aanbieden

Bent u op zoek naar een collectie van Kronos tegels die u op onze website niet kunt vinden? Dan kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Of neem even contact met ons op. Dan gaan wij voor u kijken tegen welke scherpe prijs wij de tegels aan kunnen bieden. 

Kronos tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Deze filosofie heeft Kronos tegels geïnternaliseerd en toegepast in hun zoektocht naar producten met een sterke natuurlijke inspiratie, die gemodelleerd en aangepast kunnen worden voor elke ontwerpuitdaging die zich voordoet. Bij Tegelfabriek Nederland geven wij graag meer informatie over de mogelijkheden van Ceramiche Kronos tegels. U kunt ons bij vragen altijd even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. 

Geen producten gevonden...