• Lorem ipsum
Natucer Stow

De Natucer Stow tegels zijn een prachtige collectie keramische wandtegels die de uitstraling van handvorm tegels perfect nabootsen. Door de voordelen van keramiek zijn de tegels uit deze collectie in iedere ruimte te gebruiken.

Wat de Natucer Stow tegels zo bijzonder maakt, is hun authentieke uitstraling. Ze hebben de onregelmatige randen en subtiele variaties in kleur en textuur die kenmerkend zijn voor handgemaakte tegels. Dit geeft elke tegel een karakteristieke en ambachtelijke look, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat in elke ruimte waarin ze worden toegepast. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u deze collectie graag aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast voorzien wij u ook graag in advies over de mogelijkheden van de collectie. Hiervoor kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

Variatie in formaten met de Natucer Stow collectie

De Natucer Stow collectie biedt een ruime keuze aan formaten om aan verschillende ontwerpeisen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een compacte en gedetailleerde uitstraling met het 10x10 cm formaat, een meer klassieke vierkante look met het 20x20 cm formaat, of een langwerpige en moderne uitstraling met het 20x60 cm formaat, de Stow tegels bieden volop mogelijkheden om aan je specifieke wensen te voldoen.

Keuze uit verschillende kleuren

Een ander opmerkelijk kenmerk van de Natucer Stow tegels is de brede kleurvariatie waaruit je kunt kiezen. Met 9 prachtige kleuren, variërend van neutrale tinten zoals wit, beige en grijs, tot levendigere en gedurfde kleuren zoals blauw en groen, is er voor elk interieur een passende optie. Of je nu kiest voor een monochrome look of verschillende kleuren combineert voor een speels effect, de Stow wandtegels geven je de vrijheid om je eigen unieke ontwerp te creëren.

Ga voor een authentieke look met Natucer Stow keramische wandtegels 

Met de Natucer Stow tegels kun je een tijdloze en karaktervolle uitstraling aan je interieur geven. Of je nu een klassiek, rustiek, modern of eigentijds ontwerp nastreeft, de Stow collectie biedt eindeloze mogelijkheden om je creatieve visie tot leven te brengen. Met hun handgemaakte uitstraling, verschillende formaten en kleuropties zijn de Natucer Stow tegels de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en stijlvolle wandbekleding. Bij een groter aantal vierkante meter aan deze tegels kunnen wij wellicht een scherpere prijs bieden. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Natucer
Artikelcode NC0110
€53,17€45,90
op voorraad
De Natucer Stow Bianco 10x10 cm is een witte wandtegel met glanzende afwerking. De stijl van deze wandtegels staat bekend als handvorm tegels. Lees meer
Natucer
Stow Bianco 10x10 cm
De Natucer Stow Bianco 10x10 cm is een witte wandtegel met glanzende afwerking. De stijl van deze wandtegels staat bekend als handvorm tegels.
€53,17€45,90