• Lorem ipsum
Kronos Carrière du Kronos

De Kronos Carrière du Kronos is een prachtige collectie natuursteenlook keramische tegels voor binnen en buiten. Deze tegels hebben verschillende kleuren die de elementen van natuursteen levensecht naar voren brengen in de voordelen van keramiek.

Kronos Carrière du Kronos keramische tegels belichamen vooruitstrevend denken, doordrenkt met jarenlange ervaring en een unieke aantrekkingskracht. Elk klein detail wordt een uniek kenmerk, waarbij elke nuance een cruciale rol speelt. Elk stuk onderscheidt zich van de rest door zijn unieke patroon en subtiele verschillen in kleur en textuur. Met een uitgebreide keuze aan formaten, diktes, randen, oppervlakken, afwerkingen en texturen biedt Kronos Carrière du Kronos de mogelijkheid om leefruimtes te creëren die een ware weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en stijl. Zowel de tegels voor binnen als buiten uit de Kronos Carrière du Kronos collectie kunnen wij leveren bij Tegelfabriek Nederland. Zoekt u een tegel uit de collectie die u niet kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen kunt u ons bellen of mailen. 

De collectie Kronos Carrière du Kronos

De Kronos Carrière du Kronos collectie keramische tegels is geïnspireerd op verschillende soorten natuursteen. Deze verschillende soorten hebben geresulteerd in een collectie keramische tegels met een grote verscheidenheid aan stijlen. Dit zijn meerdere soorten natuursteen. Maar dan met de voordelen van hoogwaardige keramische tegels. Ook de Kronos Carrière du Kronos verkrijgbaar in een dikte van 2 cm. Waardoor ze als keramische tuintegels gebruikt kunnen worden. 

Carrière du Kronos bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de Kronos Carrière du Kronos graag tegen een scherpe prijsopgave aan. Zowel de binnen als buitentegels uit de collectie kunnen wij u aanbieden. Heeft u daarnaast nog een vraag. Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op via de klantenservice

Toon:
€66,84€62,50
op voorraad
De Kronos Carrière du Kronos Namur 60x60x2 cm is een keramische tuintegel met de prachtige look van Belgisch hardsteen. Deze tegel heeft het populaire formaat van 60x60 cm en een dikte van 2 cm. Lees meer
Kronos
Carrière du Kronos Namur 60x60x2 cm
De Kronos Carrière du Kronos Namur 60x60x2 cm is een keramische tuintegel met de prachtige look van Belgisch hardsteen. Deze tegel heeft het populaire formaat van 60x60 cm en een dikte van 2 cm.
€66,84€62,50
Toon: