• Lorem ipsum
Tonalite Paintboard

De Tonalite Paintboard tegels zijn een ode aan ambachtelijk vakmanschap, waarin de creatieve expressie van de kunstenaar samensmelt met de duurzaamheid van keramiek. Het formaat van de tegels uit deze collectie is 10x40 cm.

Tonalite Paintboard tegels kunnen elke ruimte transformeren tot een inspirerende en harmonieuze omgeving. Of het nu gaat om een huiselijk interieur, een kantoorruimte of een hippe winkel, deze tegels passen moeiteloos in elke setting. Wil je advies of heb je een vraag over deze collectie tegels? Neem dan contact met onze klantenservice op. 

De collectie Tonalite Paintboard tegels

In de collectie Tonalite Paintboard zijn 14 prachtige kleurvariaties verwerkt. De kleuren uit deze collectie zijn glanzend afgewerkt. Alle tegels hebben een dikte van 9 mm. Het formaat van de keramische wandtegels, 10x40 cm, voegt een eigentijds en verfijnd karakter toe aan elke wand. De langwerpige vorm zorgt voor een speels effect en biedt veel mogelijkheden voor creatieve indelingen en patronen. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een unieke en persoonlijke sfeer die past bij jouw stijl en smaak.

Tonalite Paintboard tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Ontdek de schoonheid en de magie van deze schilderachtige tegels en transformeer jouw ruimtes in ware kunstgalerijen. De Tonalite Paintboard tegels nodigen je uit om je creativiteit te laten floreren en je omgeving te verrijken met een ongeëvenaarde esthetiek en een vleugje artistieke verfijning. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij je graag een scherpe voor de tegels uit de Tonalite Paintboard collectie. Je kunt ons hiervoor altijd even bellen of mailen. Een sample aanvragen kan via onze sample service. Bij een groter aantal vierkante meter kunnen wij de Paintboard wandtegels wellicht aanbieden tegen een scherpe totaalprijs. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Tonalite
Artikelcode TP1402
€95,95€81,55
niet op voorraad
De Tonalite Paintboard Avorio 10x40 cm is een keramische wandtegel. Lees meer
Tonalite
Paintboard Avorio 10x40 cm
De Tonalite Paintboard Avorio 10x40 cm is een keramische wandtegel.
€95,95€81,55