• Lorem ipsum
Kronos Prima Materia

De Kronos Prima Materia collectie biedt een verfijnde benadering van betonnen oppervlakken in de vorm van keramiek. Die gedifferentieerde en creatieve oplossingen biedt voor zowel binnen- als buitenruimtes.

Met drie neutrale kleuren en drie stijlen - natuurlijk, glad en antislip - kunt u een compleet en buitengewoon goed samengesteld project personaliseren met de Kronos Prima Materia tegels. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van deze tegels? Neem dan gerust eens contact met ons op via de klantenservice. Zoekt u een tegel uit de Kronos Prima Materia collectie die u niet in de webshop kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

De collectie Kronos Prima Materia

De collectie Kronos Prima Materia omvat homogene vloerachtergronden, hexagonale en visgraatpatronen voor binnenbekleding, evenals een sterke gevoeligheid voor tuintegels met een vloerdikte van 2 cm en de nieuwe 3D-wanden. Prima Materia definieert een nieuwe stijl van leven waarin elk element de juiste balans vindt. Met Kronos Prima Materia kunt u een harmonieuze en elegante omgeving creëren, zowel binnen als buiten, waar functionaliteit samengaat met verfijning. Laat uw ruimte tot leven komen met de veelzijdige mogelijkheden en tijdloze esthetiek van de Kronos Prima Materia.

Kronos Prima Materia kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland geven wij u graag advies over de mogelijkheden van de Kronos Prima Materia tegels. Bij vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. 

 

Toon:
Geen producten gevonden...