• Lorem ipsum
Vives Vodevil

De Vives Vodevil is een collectie keramische vloertegels die gekenmerkt wordt door een fraaie serie aan patronen. De patronen van deze serie maken de vloertegels zeer levendig en dynamisch. Bekijk hier de Vodevil collectie.

De Vives Vodevil is een decortegel geschikt voor vloer- en wandafwerkingen. Deze collectie wordt gekenmerkt door de opvallende en bijzondere patronen die door Vives Tegels zijn verwerkt in de collectie. Door toepassing van een decor uit de Vives Vodevil collectie gaat iedere vloer of wand opvallen. Wilt u advies over de toepassing van deze tegels? Ook dan staat Tegelfabriek Nederland graag voor u klaar. Voor advies over Vives Vodevil tegels kunt u gerust eens contact met ons opnemen. 

De Vives Vodevil collectie

De Vives Vodevil collectie is een collectie die uit het oog springt door wel 14 verschillende decors die in de collectie verwerkt zijn. Dit zijn decors die tot in detail zijn afgewerkt. Daarnaast zijn er ook nog tegels met 'gewone' kleuren binnen de Vodevil collectie verkrijgbaar. De meest voorkomende afmeting in de collectie is 20x20 cm en de dikte van de tegels is 8 mm. De verschillende decors uit de collectie zijn voor vloer en wand te gebruiken. 

Achthoekige Vives Vodevil Octogono

Ook bijzonder aan de collectie is dat er achthoekige tegels binnen de collectie te verkrijgen zijn. Deze achthoekige tegels zijn de Vives Vodevil Octogono tegels. De achthoek in combinatie met een decor geeft een prachtig effect op zowel vloer als wand. Tegels met een achthoek zijn zeer uniek. De Vives Vodevil Octogono zal dan ook wand en vloer bijzonder maken. De eyecatcher in een ruimte! 

Zoekt u een tegel die hier niet tussen staat? 

Zoekt u een tegel uit de Vodevil serie die u niet ziet staan in de webshop van Tegelfabriek Nederland? Vraag dan de prijs op door een geheel vrijblijvende offerte hiervoor aan te vragen. Dan kijken wij tegen welke scherpe prijs wij deze tegel alsnog aan kunnen bieden. 

Vives Vodevil bij Tegelfabriek Nederland

Wij bieden de keramische tegels uit de Vives Vodevil collectie aan tegen een scherpe prijs. Ook voorzien wij u graag in advies of meer informatie. Neem voor advies of meer informatie over deze collectie gerust contact met ons op. 

Een monster aanvragen van deze collectie kan via onze sample service. Een groter aantal vierkante meter bestellen? Ook dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om te zien of wij nog iets met de prijs kunnen doen. 

Vives Ceramica
Artikelcode VD2560
€59,35€53,00
op voorraad
De Vives Vodevil Musichalls Multi. 20x20 cm is een patroontegel die bestaat uit meerdere patronen. Deze patroontegels zijn gemaakt van keramiek. Lees meer
Vives Ceramica
Vodevil Musichalls Multi. 20x20 cm
De Vives Vodevil Musichalls Multi. 20x20 cm is een patroontegel die bestaat uit meerdere patronen. Deze patroontegels zijn gemaakt van keramiek.
€59,35€53,00