• Lorem ipsum

Vloertegels; Kwaliteit gecombineerd met prachtige stijlen

Vloertegels zijn tegenwoordig de populairste en meest gekozen mogelijkheid om vloeren door de hele woning een prachtige uitstraling te geven. Dit komt doordat de tegels er in vele verschillende mogelijkheden zijn, denk hierbij aan houtlook, betonlook of natuursteenlook vloertegels maar ook tegels met patronen, decortegels en mozaïek zijn een opkomende trend! In het assortiment van Tegelfabriek Nederland zijn verschillende stijlen verwerkt. Op deze manier proberen wij samen met u de vloer te vinden die past bij uw wens. Ook adviseren wij u graag over de toepassing. Voor advies over uw nieuwe vloertegels uit ons assortiment kunt u contact met onze klantenservice opnemen. 

Vloertegels bepalen de sfeer van uw project

Vloertegels vormen de solide basis waarop de stijl en functionaliteit van elke ruimte rusten. Deze tegels spelen een cruciale rol in het definiëren van de algehele uitstraling van een interieur, terwijl ze tegelijkertijd bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Deze veelzijdige elementen voegen niet alleen esthetische waarde toe, maar dragen ook bij aan een gezonde en hygiënische omgeving. Vloertegels zijn bepalend voor de sfeer in iedere ruimte. Het is daarom natuurlijk belangrijk dat u kiest een tegelvloer kiest die past bij uw idee van interieur en inrichting. Kiest u voor een strakke, moderne sfeer of juist voor een natuurlijke en landelijke? Wij bieden een assortiment aan vloertegels waarin mogelijkheden te vinden zijn voor een vloer en inrichting in iedere denkbare stijl!

Kies een tegelvloer die aansluit op uw stijl

De vorm en grootte van vloertegels kunnen ook een aanzienlijke invloed hebben op de perceptie van ruimte. Grote tegels kunnen een gevoel van ruimtelijkheid creëren en zijn ideaal voor moderne interieurs, terwijl kleine tegels een charmante en klassieke uitstraling bieden. Het legpatroon van de tegels, zoals diagonaal, visgraat of recht, voegt ook een extra dimensie van ontwerp toe, waardoor een unieke en persoonlijke touch wordt gecreëerd.

Een ruime keus aan vloertegels tegen scherpe prijzen 

Het aanbod van vloertegels is zo divers als de creatieve mogelijkheden die ze bieden. Dit stelt u in staat om een vloer te creëren die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en het gewenste designconcept. Tegelfabriek Nederland biedt een breed assortiment aan tegels die bruikbaar zijn op de vloer. In dit brede assortiment zijn verschillende soorten vloertegels verwerkt, om elke klant een keus te bieden op maat en die vanzelfsprekend perfect aansluit bij de wens van een klant. Ons assortiment bestaat enkel uit hoogwaardige A-kwaliteit keramische tegels, afkomstig uit voornamelijk Spanje en Italië. Deze landen staan bekend om de hoge kwaliteit aan keramiek met prachtige designs. Door directe contacten met de fabrieken in deze landen, kan Tegelfabriek Nederland de tegels aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. 

Een duurzame tegelvloer met keramische tegels

Naast hun visuele aantrekkingskracht, bieden keramische vloertegels duurzaamheid en functionaliteit. Ze zijn bestand tegen slijtage, vocht en vlekken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, gangen en badkamers. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor een moeiteloos schoon interieur. Daarom bevat het assortiment van Tegelfabriek Nederland enkel keramische vloertegels. 

Patronen en decors op de vloer

Een vloer extra laten opvallen met details kan door te kiezen door een vloer met decors, patronen of speciale afmetingen. Om vloeren op te laten vallen met details zijn er mogelijkheden genoeg mogelijkheden te vinden in het assortiment van Tegelfabriek Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Portugese tegels met prachtige patronen. Of aan een opvallende vorm met hexagon tegels op de vloer. 

Vloertegels voor buiten: Duurzame pracht voor outdoor ruimtes

Het gebruik van vloertegels is niet beperkt tot binnenshuis; Vloertegels strekken zich ook uit naar de buitenwereld met vloertegels voor buiten. Deze tuintegels zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, zoals regen, zon en vorst, terwijl ze tegelijkertijd een prachtige esthetiek behouden. Of het nu gaat om het transformeren van een terras, patio of zwembadgebied, vloertegels voor buiten voegen een gevoel van duurzame pracht toe aan deze openluchtruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Vloertegels buiten uit ons assortiment hebben ook de voordelen van keramiek. 

Vloertegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland helpt en adviseert u graag bij het uitzoeken van de juiste vloer. Door veel informatie en inspiratie op onze website te zetten willen wij de klant een zo goed mogelijk beeld geven van de vloertegels. Ook is het daarnaast mogelijk om een sample aan te vragen van een bepaalde vloer om een nog beter beeld te kunnen krijgen. Ons doel is om naast producten aan te bieden tegen scherpe prijzen, deze producten ook altijd snel te leveren. Wanneer een product uit voorraad wordt besteld, kan er het product vaak al binnen 1 week of zelfs sneller worden geleverd! Bij een groter aantal meter vloertegels kunnen wij de tegels misschien tegen een scherpere totaalprijs aanbieden. In dat geval kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.