• Lorem ipsum

Sintesi Ceramica Italiana

Met een uitgebreide reeks collecties in alle denkbare maten en kleuren, biedt Sintesi Ceramica de perfecte oplossingen voor hedendaagse smaken en stijlen. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor een Sintesi tegel? Dan kunt u bij Tegelfabriek Nederland geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast ook nog meer informatie ontvangen over de tegels? Bel of mail ons dan gerust even. 

Sintesi Ceramica Italiana met meer dan 25 jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring op de markt van keramische tegels, heeft Sintesi Ceramica Italiana zich bewezen als een betrouwbare en innovatieve partner voor allerlei projecten. Of het nu gaat om het verfraaien van woonruimtes, commerciële gebouwen of publieke ruimtes, Sintesi Ceramica biedt een breed scala aan mogelijkheden om elke visie werkelijkheid te maken. Sintesi tegels is een merk dat ook graag gebruikt wordt door architecten en interieurontwerpers. Omdat het assortiment vele mogelijkheden bevat om projecten een uniek karakter te geven. Ook voor architecten en interieurontwerpers staan wij bij Tegelfabriek Nederland graag voor u klaar. 

Tegels met een tijdloos karakter

Sintesi Tegels zijn synoniem geworden voor tijdloze elegantie en duurzaamheid. Elk stuk tegel weerspiegelt het authentieke Italiaanse vakmanschap en de passie voor kwaliteit. De veelzijdige collecties weerspiegelen de rijke Italiaanse designtraditie en bieden tegelijkertijd eigentijdse oplossingen voor moderne interieurs. Met Sintesi Ceramica is elk project een kans om een unieke ambiance te creëren. Van verfijnde en klassieke ontwerpen tot gedurfde en avant-gardistische concepten, Sintesi Ceramica heeft het allemaal. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de schijnbaar eindeloze mogelijkheden die onze keramische tegels bieden.  Enkele bekende collecties uit het assortiment zijn de Sintesi Flow, Evoque, Frammenti en Ambienti. Maar alle collecties levert Tegelfabriek Nederland uiteraard tegen scherpe prijzen. 

Voeg Italiaanse schoonheid toe met Sintesi Tegels

Kies voor Sintesi tegels en omarm de schoonheid, kwaliteit en veelzijdigheid van onze tegels. Verfraai uw ruimtes met een vleugje Italiaanse flair en geniet van tijdloze elegantie die de tand des tijds zal doorstaan. Welkom in de wereld van Sintesi Ceramica, waar elke tegel een meesterwerk is en waar uw dromen werkelijkheid worden. Wij zijn bij Tegelfabriek Nederland trots dat wij de tegels van dit Italiaanse tegelmerk hebben mogen toevoegen aan ons assortiment. Wij bieden de series dan ook aan tegen scherpe prijzen. Deze scherpe prijzen voor een Sintesi tegel kunt u ontvangen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een sample aanvragen voor een Sintesi Ceramica tegel is ook mogelijk. Vraag in dat geval een sample aan via de sample service