• Lorem ipsum
Emil Ceramica Tegels

Emil Ceramica is al meer dan 50 jaar een wereldwijde leider in de keramische industrie. Dit tegelmerk biedt een uitgebreid scala aan tegels van hoogwaardige kwaliteit in vele stijlen.

Van zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen tot innovatieve ontwerpen van collecties, en uitgebreide ondersteuning na verkoop, Emil Ceramica staat garant voor uitmuntendheid gedurende de hele productieketen. Bij Tegelfabriek Nederland kunnen wij alle Emil tegels leveren tegen een scherpe prijs. Zoekt u een Emil Ceramica tegel die u niet op onze website kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem voor meer informatie gerust eens contact met onze klantenservice op. Hier staan wij graag voor u klaar.

Over Emil Ceramica

Emil Ceramica is een onderdeel van de Emil Group. Emilgroup tegels staan al meer dan vijftig jaar synoniem voor innovatie en uitmuntendheid in de wereld van keramische tegels. Als een toonaangevende speler in de industrie combineert Emil Ceramica traditioneel vakmanschap met cutting-edge technologieën om een breed scala aan hoogwaardige tegeloplossingen te bieden. Hun collecties variëren van tijdloze klassiekers tot eigentijdse, avant-garde ontwerpen, die zowel esthetiek als functionaliteit omarmen. De inzet van Emil Ceramica tegels staat voor kwaliteit strekt zich uit over de hele productieketen, van zorgvuldige materiaalselectie tot gedetailleerde ontwerpprocessen en een toewijding aan duurzame praktijken. Met een wereldwijd bereik en een diepgaand begrip van de behoeften van hun klanten, blijft Emil Group een betrouwbare keuze voor architecten, ontwerpers en consumenten die streven naar uitmuntendheid in hun interieur- en exterieurprojecten

Het assortiment van Emil Ceramica tegels

Het assortiment van Emil Ceramica omvat een uitgebreide variëteit aan keramische tegels die uitblinken in zowel esthetiek als functionaliteit. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde, eigentijdse ontwerpen, Emil Ceramica biedt tegels die geschikt zijn voor diverse toepassingen in zowel residentiële als commerciële ruimtes. De tegelcollecties zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde productietechnieken om tegemoet te komen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om vloer- of wandtegels, binnen- of buitentoepassingen, Emil Ceramica's assortiment is ontworpen om te inspireren en tegelijkertijd te voldoen aan de praktische behoeften van moderne architectuur en design.

Een internationaal bekend bedrijf

Met distributie over talloze landen en een netwerk van toegewijde partners en showrooms, geniet Emil Ceramica wereldwijde erkenning voor zijn veelzijdige en duurzame tegeloplossingen. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of openbare ruimtes, de tegels van Emilceramica worden geprezen door architecten, ontwerpers en huiseigenaren vanwege hun esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid.

Emil Ceramica tegels online bestellen bij Tegelfabriek Nederland

Het assortiment van Emil Ceramica bieden wij u bij Tegelfabriek Nederland graag tegen een scherpe prijs aan. Een deel van het assortiment kunt u online vinden. Bent u benieuwd naar een prijsopgave voor een Emil tegel die u niet op onze site kunt vinden? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor deze tegels. Via de sample service kunt u van Emil tegels samples aanvragen. 

 

Toon:
Geen producten gevonden...