• Lorem ipsum
Vives World Parks

De Vives World Parks is een vloer om vrolijk van te worden. Dit komt door de vrolijke decors die verwerkt zijn in deze serie. De decors zijn geïnspireerd op enkele beroemde parken over de hele wereld.

De Vives World Parks is een serie keramische vloertegels met decors. Deze decortegels hebben patronen die vele details in zich hebben. Met deze details vallen tegels uit de World Parks serie in iedere ruimte op. Doordat het keramische tegels zijn, kunnen ze ook in een ruimte als de badkamer of toilet gebruikt worden.

De Vives World Parks collectie

De Vives World Parks collectie bestaat uit 6 decors. De inspiratie uit deze 6 decors is gehaald uit beroemde parken van over de hele wereld. Daarom geeft ieder decor een andere touche aan de ruimte. De decorafwerkingen zijn de World Parks Retiro, Central, Hyde, Tiergarten, Stanley en Vondel. Daarnaast zijn er nog vloertegels in de kleuren wit, oranje grijs en zwart. Het formaat van de Vives World Parks tegels is 31,6x31,6 cm en de dikte van de tegels is 9 mm. 

World Parks bij Tegelfabriek Nederland

De tegelcollectie Vives World Parks vindt u tegen scherpe prijzen bij Tegelfabriek Nederland. Zoekt u een tegel uit deze serie die u niet in de webshop kunt vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Ook wanneer u meer informatie wilt over deze serie kunt u contact met ons opnemen. 

Een sample aanvragen van deze serie kan via onze sample service. Wilt u een hoger aantal vierkante meter bestellen en benieuwd of wij wellicht iets met de prijs kunnen doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Vives Ceramica
Artikelcode VP3102
€59,35€53,00
op voorraad
De Vives World Parks Central 31,6x31,6 cm is een keramische patroontegel met vele verschillende vormen en patronen. Lees meer
Vives Ceramica
World Parks Central 31,6x31,6 cm
De Vives World Parks Central 31,6x31,6 cm is een keramische patroontegel met vele verschillende vormen en patronen.
€59,35€53,00