• Lorem ipsum
Tagina Concreta

Ervaar de tijdloze klasse van de Tagina Concreta collectie, een verfijnde serie keramische tegels die een subliem "cement effect" reproduceert. Deze collectie belichaamt de essentie van hedendaags minimalisme.

Met een verfijnd uiterlijk voegt de Tagina Concreta een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte, of het nu binnen of buiten is. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van deze keramische binnen- en buitentegels? Neem dan gerust contact met de klantenservice op. 

De Tagina Concreta cementlook tegels

De textuur van de Tagina Concreta tegels is doordrenkt met glamour en een doorleefde look. Bewust imperfect, straalt de textuur een zachte en aangename aanraking uit, en behoudt tegelijkertijd de visuele kenmerken van echt cement. Deze combinatie van stijl en tactiliteit geeft elke ruimte een uniek karakter en een warme uitstraling. De Tagina Concreta is een complete collectie, beschikbaar in vier verschillende diktes, waardoor u de vrijheid heeft om de tegels aan te passen aan de specifieke behoeften van uw project. Deze veelzijdigheid stelt u in staat om een naadloze overgang te creëren tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Kleur:

  • Concreta Grigio Chiaro
  • Concreta Grigio Scuro
  • Concreta Terra

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 45x95 cm, 90x90 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm

Diktes: 

6 mm, 10 mm, 20 mm, 30 mm.

Een antislip afwerking voor de tuintegels

De collectie Tagina Concreta kan ook als tuintegel gebruikt worden. Dit komt doordat de collectie 20 en 30 mm afwerkingen bevat. Bovendien wordt de functionaliteit versterkt door de antislip afwerking, waardoor deze tegels niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook veilig in gebruik, zelfs in vochtige omstandigheden. 

Tagina Concreta tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de cementlook keramische tegels uit de Tagina Concreta collectie graag tegen een scherpe prijs aan. Daarnaast geven wij graag advies over de mogelijkheden van deze tegels. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. 

 

Geen producten gevonden...