• Lorem ipsum
Tonalite Examatt

Met de zeshoekige vorm van de Tonalite Examatt tegels bieden de hexagon tegels een eigentijdse en verfijnde uitstraling die elke ruimte verrijkt. De Tonalite Examatt hexagon tegels zijn een prachtige keuze voor zowel vloer- als wandtoepassingen.

Of je nu een eigentijds interieur hebt of een meer klassieke esthetiek nastreeft, de Tonalite Examatt hexagon tegels zullen zeker een prachtige toevoeging zijn aan jouw interieur. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie hexagon tegels. Je kunt voor advies en meer informatie altijd even contact met onze klantenservice opnemen. 

De collectie hexagon tegels Tonalite Examatt

De Tonalite Examatt hexagon tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte keuze te maken die past bij jouw stijl en interieur. Of je nu kiest voor neutrale kleuren zoals wit, grijs of beige voor een tijdloze uitstraling, of dat je wilt spelen met levendige kleuren om een statement te maken, er is een ruime selectie beschikbaar. 

Veelzijdige collectie

De veelzijdigheid van de Tonalite Examatt hexagon tegels maakt de tegels geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu een indrukwekkende accentwand wilt creëren, een elegante vloer wilt leggen of beide wilt combineren voor een harmonieus geheel, deze tegels bieden de mogelijkheid om jouw interieurontwerp naar een hoger niveau te tillen.

Tonalite Examatt hexagon tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland geven wij een scherpe prijs voor de Tonalite Examatt hexagon tegels. Bij een groter aantal vierkante meter van deze tegels kunnen wij misschien een scherpere prijs aanbieden. Wil je een groter aantal vierkante meter bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Tonalite
Artikelcode TE6416
€52,50€47,50
op voorraad
De Tonalite Examatt Grigio Chiaro Matt 15x17,1 cm is een keramische hexagon tegel met een grijze kleur die geschikt is voor vloer en wand. Lees meer
Tonalite
Examatt Grigio Chiaro Matt 15x17,1 cm
De Tonalite Examatt Grigio Chiaro Matt 15x17,1 cm is een keramische hexagon tegel met een grijze kleur die geschikt is voor vloer en wand.
€52,50€47,50