• Lorem ipsum

Mainzu Tegels

Als pionier op het gebied van constante vernieuwing heeft Mainzu tegels een stempel gedrukt op de industrie met een voortdurende evolutie die de tand des tijds heeft doorstaan. Gespecialiseerd in de productie van tegels in kleine formaten, heeft het merk een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd wat betreft kwaliteit, in lijn met de hoogste normen van de sector. Tegelfabriek Nederland biedt u graag een scherpe prijsopgave voor een Mainzu Ceramica tegel. Vraag voor een scherpe prijsopgave geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Het Spaanse bedrijf Mainzu Ceramica

Mainzu Ceramica is een Spaanse producent van keramiek met een ruime ervaring op het gebied van dit materiaal. De reis van Mainzu Tegels is doordrenkt met strategische beslissingen die gedreven worden door een heldere visie om zich te onderscheiden van concurrenten en een pad van innovatie en vroege internationalisering te bewandelen. Deze doelgerichte stappen hebben Mainzu tegels in staat gesteld om niet alleen te overleven, maar te gedijen in een competitieve omgeving. Hun toewijding aan vooruitstrevende technologieën, ontwerpen en productiemethoden heeft hen geholpen om zich te handhaven als een baken van creativiteit en excellentie binnen de keramische tegelindustrie. Mainzu Tegels is niet alleen een fabrikant; het is een symbool van voortdurende groei en prestatie. Hun portfolio van unieke en verfijnde tegelontwerpen siert interieurs en exterieurs over de hele wereld, waardoor ruimtes worden getransformeerd met een vleugje tijdloze elegantie. De reis die begon in 1964, heeft Mainzu Tegels geleid naar de voorhoede van de keramische tegelrevolutie, en hun voortdurende streven naar excellentie belooft een inspirerende toekomst van innovatie en creativiteit in tegelontwerp.

Tegels uit het Mainzu assortiment

Mainzu tegels richt zich voornamelijk op de productie van keramische wand- en vloertegels die een stukje flair aan het interieur kunnen toevoegen. Dit zijn bijvoorbeeld tegels met een prachtige, opvallende kleur. Of een decor dat in het oog weet te springen. Zo kunnen Mainzu tegels altijd de eyecatcher van het project vormen. Ook bent u met een Mainzu tegel verzekerd van een hoogwaardige, Spaanse kwaliteit

Mainzu tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland kunnen wij u Mainzu tegels tegen scherpe prijzen aanbieden. Wanneer u deze scherpe prijs wilt ontvangen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie over een Mainzu Ceramica tegels kunt u contact met onze klantenservice opnemen.