• Lorem ipsum

Decortegels; Subtiele accenten voor iedere ruimte

Decortegels zijn tegels waarop prachtige decors, patronen en kleuren tot in de kleinste details worden weergegeven. De tegels met een decor uit ons assortiment kunnen worden gebruikt voor zowel vloer als wand. Tegelfabriek Nederland wil voor iedere smaak mogelijkheden bieden. Deze mogelijkheden voor verschillende smaken worden gegeven in kleurvariaties en meerdere stijlen qua tegels. Bij vragen over een decor tegel uit ons assortiment kunt u contact met de klantenservice opnemen. 

De charme van decortegels

Decortegels zijn veel meer dan slechts een functionele bedekking; Deze tegels vormen een creatieve en expressieve manier om karakter en persoonlijkheid toe te voegen aan verschillende ruimtes. In de badkamer bijvoorbeeld, kunnen decor tegels een verfrissende en ontspannende sfeer creëren. Met een breed scala aan patronen, kleuren en ontwerpen kunnen decortegels een unieke visuele impact hebben op de muren en vloeren, waardoor de badkamer transformeert in een rustgevende oase. Tegels met decors en patronen zijn tegels in vaak kleinere formaten, afgewerkt met verschillende stijlen en patronen. Met deze stijlen en patronen zorgt een decor tegel voor opvallende en unieke sferen in iedere ruimte. U kunt er voor kiezen om een hele ruimte deze looks van patronen te geven, of juist een deel van de ruimte zoals een achterwand van de keuken of de douche in de badkamer. De subtiele accenten van tegels met decors en patronen kunnen ook met een andere stijl worden gecombineerd. 

Decortegels badkamer

In de badkamer vormen decortegels een verfijnde en persoonlijke touch die de ruimte omtovert tot een oase van ontspanning en schoonheid. Met een scala aan prachtige ontwerpen, van delicate mozaïeken tot gedurfde patronen, kunnen decortegels de badkamerwanden en vloeren transformeren tot kunstwerken. Deze decortegels voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar kunnen ook de stijl en sfeer van de ruimte verbeteren, variërend van een rustieke uitstraling tot een moderne, eigentijdse esthetiek. Of het nu gebruikt wordt voor een subtiele accentwand, een opvallende doucheruimte of een betoverende vloer, decortegels brengen een vleugje elegantie en verfijning naar elke badkamer, waardoor een serene en luxe omgeving ontstaat waarin men graag ontspant en verjongt.

Een decor tegel in de tuin

In de tuin komen decor tegels tot leven als veelzijdige elementen. Ze kunnen worden gebruikt om mooie en duurzame looppaden te creëren, waarbij ze zowel functioneel als esthetisch waardevol zijn. Het scala aan textuur- en motiefkeuzes maakt het mogelijk om een harmonieus samenspel tussen natuur en design te realiseren, waardoor de tuin een betoverende en uitnodigende uitstraling krijgt. Bekijk hier ons assortiment aan tuintegels met een patroon

Decortegels keuken

De designs van decortegels kunnen natuurlijk ook worden gebruikt in de keuken. Dit kan voor zowel vloer als wand. Maar denk hierbij ook eens aan de achterwand van de keuken, of de bekleding van een bar. Op vrijwel ieder denkbare plek is het mogelijk decortegels in de keuken te verwerken. Door het voordeel van keramische tegels kunt u gerust eens iets laten vallen of de vloer vies laten worden zonder dat de tegels kapot gaan of vlekken in de vloer trekken. In de keuken kunnen decor tegels dienen als opvallende backsplashes of accenten. Met gedurfde ontwerpen of subtiele mozaïekpatronen kunnen decortegels een keuken transformeren tot een culinaire oase met een vleugje artistieke schoonheid.

Een tegel decor op de vloer

Als vloertegels zijn decortegels een uitstekende manier om een ruimte een levendige en inspirerende uitstraling te geven. Of het nu gaat om een woonkamer, eetkamer of entree, decor tegels voegen een speelse flair toe aan de vloerbedekking. De variatie aan ontwerpen en kleuren biedt de mogelijkheid om het interieurontwerp te versterken en de ruimte tot leven te brengen met unieke patronen.

Decortegels wand

Ten slotte bieden decortegels een opvallende manier om wanden te verlevendigen. Of het nu gaat om een volledige accentmuur of decoratieve elementen rondom een ruimte, decor tegels voegen textuur en kleur toe aan verticale oppervlakken, waardoor een boeiend en meeslepend visueel effect op de wandtegels ontstaat.

A-kwaliteit tegels tegen scherpe prijzen bij Tegelfabriek Nederland

Het assortiment van Tegelfabriek Nederland bestaat uit enkel A-kwaliteit tegels die wij aanbieden tegen scherpe prijzen door onze online winkel. Wilt u toch een decortegel in het echt bekijken? Dan kunt u een sample aanvragen via onze sample service. Zoekt u een decortegels die u niet kunt vinden bij ons op de website, maar bent u toch benieuwd of wij tegen een scherpe prijs deze tegel aan kunnen bieden? Vraag dan eens een geheel vrijblijvende offerte aan. Dit kan natuurlijk ook wanneer u een groter aantal vierkante meter wilt bestellen. Heeft u een vraag over een product uit ons assortiment? Neem dan contact met de klantenservice op.