• Lorem ipsum

Equipe Hanoi

Met 8 verfijnde kleurvariaties om uit te kiezen, biedt de Equipe Hanoi collectie eindeloze mogelijkheden voor het creëren van een persoonlijke en stijlvolle sfeer in uw interieur. Bij vragen over deze tegels kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Of stel uw vraag via de chat op onze website. Benieuwd naar een prijsopgave voor de Equipe Hanoi? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

De Equipe Hanoi collectie met unieke kleur

In de collectie Equipe Hanoi zijn 9 kleuren verwerkt. Wat de Equipe Hanoi tegels echt bijzonder maakt, is de subtiele kleurnuances binnen elke afzonderlijke kleur. Deze nuances voegen diepte en textuur toe aan uw muren, waardoor een prachtig visueel effect ontstaat dat elke kamer verlevendigt. Of u nu houdt van een klassieke uitstraling of een meer eigentijdse look nastreeft, deze tegels zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. De collectie biedt drie verschillende formaten: 10x10 cm, 5,1x16,1 cm en 6,5x20 cm. Deze verschillende formaten geven je de mogelijkheid om te spelen met patronen en ontwerpen, en ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote oppervlakken. Naast de basiskleuren en formaten biedt de Equipe Hanoi collectie ook twee decoratieve afwerkingen: Hanoi Arco 10x10 cm en Hanoi Arco 6,5x20 cm. Deze decortegels voegen een extra vleugje elegantie en karakter toe aan het interieurontwerp, waardoor u de mogelijkheid hebt om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Kleuren en afmetingen

De Equipe Hanoi van Equipe Tegels is verkrijgbaar in deze kleuren en formaten.

Kleuren:

  • Hanoi White
  • Hanoi Black Ash
  • Hanoi Pink
  • Hanoi Burnt Red
  • Hanoi Caramel 
  • Hanoi Wild Olive
  • Hanoi Celadon
  • Hanoi Sky Blue
  • Hanoi Blue Night

Formaten:

10x10 cm, 5,1x16,1 cm, 6,5x20 cm. ARCO 10x10 cm,  ARCO 6,5x20 cm. 

Deze keramische wandtegels voor ieder project

Of u nu een renovatieproject aanpakt of een geheel nieuwe ruimte wilt inrichten, de Equipe Hanoi keramische wandtegels biedt u de keuze en flexibiliteit om de perfecte look te realiseren. Met hoogwaardige keramische kwaliteit en ongeëvenaarde esthetiek zijn deze tegels een slimme investering voor de lange termijn, waardoor uw interieur er jarenlang prachtig uit zal zien. Kies voor de Equipe Hanoi tegelcollectie en geef uw huis de verfijnde uitstraling die het verdient.

Equipe Hanoi tegels bestellen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland kunnen wij u de Equipe Hanoi tegels aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Heeft u daarnaast een vraag? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wilt u een sample ontvangen van de Equipe Hanoi collectie? Dan kunt u via onze sample service een monster aanvragen.