• Lorem ipsum
Equipe Artisan tegels

De Equipe Artisan is een collectie keramische wandtegels met opfleurende kleuren. De collectie is verkrijgbaar in 2 formaten; 13,2x13,2 cm en 6,5x20 cm. Prachtige tegels die de stijl van alle ruimtes kunnen bepalen! Bij vragen kunt u ons bellen of mailen.

De keramische Equipe Artisan tegels hebben het vermogen om op te vallen in ieder interieur. Daarom zijn het veelgekozen tegels voor de keuken of de badkamer. Bij Tegelfabriek Nederland adviseren wij graag over de mogelijkheden van de collectie. Bij vragen en voor advies kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Of stel vragen via de chat op onze website. 

De collectie Equipe Artisan

De Equipe Artisan collectie brengt een levendige en vrolijke uitstraling in elke ruimte. Deze tegels, gekenmerkt door hun kleine formaten en prachtige hoogglans afwerking, zijn werkelijk uniek in de wereld van tegels. Met een scala aan lichtere tot donkere kleurtinten, biedt de collectie maar liefst 10 variaties, waardoor je over een ruime keuze beschikt om de perfecte kleur aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Wat de Artisan collectie van Equipe Tegels echt onderscheidt, is de mogelijkheid om deze tinten met elkaar te combineren, wat resulteert in prachtige en unieke combinaties die elke ruimte naar een hoger niveau tillen.

De look van zellige voor iedere ruimte

Unieke kleurcombinaties zijn wat de Equipe Artisan collectie zo bijzonder maakt. Deze tegels nemen de authentieke uitstraling en schoonheid van Marokkaanse Zelliges over, maar bieden de duurzaamheid en kwaliteit van keramische tegels. Het hoogglans glazuur op het oppervlak voegt een extra dimensie toe aan deze tegels, waardoor ze echt opvallen. De Equipe Artisan-tegels zijn ideaal voor diverse toepassingen, zoals keukens, badkamers en sanitaire ruimtes. Hun levendige kleuren en unieke glans geven elke ruimte een vrolijke en levendige uitstraling. Het is dan ook geen verrassing dat de Equipe Artisan-collectie een van de meest populaire keuzes is van Equipe Tegels. Kies voor deze tegels om je ruimte te transformeren en een blijvende indruk achter te laten met hun levendige charme en onderscheidende stijl.

Equipe Artisan tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland voorziet u graag in een scherpe prijs voor de tegels uit de Equipe Artisan collectie. Naast deze scherpe prijs geven wij ook meer informatie over de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd bellen of mailen. Wanneer u een groter aantal vierkante meter wilt bestellen kunnen wij wellicht een mooie totaalprijs bieden. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Geen producten gevonden...