• Lorem ipsum

Revoir Paris

Revoir Paris is een tegelmerk dat zich voornamelijk focust op het ontwerpen en de productie van decor- en patroontegels voor vloer en wand. Het bedrijf doet dit door unieke ontwerpen en kleurvariaties toe te passen op de keramische tegels. Dit maakt het assortiment van zeer uitgebreid en zit er voor ieder project wel iets tussen om tot in de detail tot het gewenste resultaat te komen! Tegelfabriek Nederland heeft directe contacten met deze fabrikant. Hierdoor kunnen wij de tegels uit dit assortiment aanbieden tegen een scherpe prijs. 

Revoir Paris Tegels assortiment

De tegels van Revoir Paris zijn toe te passen als zowel wand- als vloertegels. De wandtegels van Revoir Paris zijn vaak glanzende (hoewel mat natuurlijk ook mogelijk is) tegels met patronen of de meest prachtige kleuren. De vloertegels uit het assortiment zijn vaak wat stroever en daarom ook mat, zodat de vloer niet glad wordt. Zowel de vloer- als wandtegels kunnen overal worden toegepast en ook zeker met elkaar gecombineerd worden! Vooral wanneer u zoekt naar een tegel met een opvallende kleur of patroon vindt u genoeg mogelijkheden in dit assortiment. 

Voor iedere ruimte door het gemak van keramiek

De tegels van Revoir Paris worden gemaakt van keramiek. De keramische wand- en vloertegels van Revoir Paris zijn kleur, kras en slijtvast en ook vochtbestendig. Daarnaast zijn de tegels gemakkelijk in onderhoud. Door de vochtbestendigheid van deze tegels kunnen ze in iedere ruimte gebruikt worden. Ook in een ruimte als de badkamer of keuken waar de tegels van een hogere kwaliteit moeten zijn kunnen de tegels van Revoir Paris worden gebruikt. 

Revoir Paris Vloertegels

Bij het gebruik van decortegels wordt vaak gedacht aan de wandtoepassing. Maar met het assortiment van dit merk kunnen ook vloeren van decors en patronen met fraaie kleurvariaties voorzien worden. Revoir Paris vloertegels zijn keramische vloertegels die in een grote variatie verkrijgbaar zijn. Deze vloertegels kunnen iedere ruimte voorzien van prachtige details. Ook bent u zeker van een hoge kwaliteit aan Revoir Paris door de hoogwaardige materialen waar de tegels van gemaakt zijn. 

U zoekt een andere tegel?

U bent op zoek naar een tegel van Revoir Paris die u niet in de webshop van Tegelfabriek Nederland ziet staan? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij kijken tegen welke scherpe prijs wij deze tegel uit het assortiment van eventueel aan kunnen bieden. 

Tegels van Revoir Paris bij Tegelfabriek Nederland

In de webshop van Tegelfabriek Nederland worden tegels uit het assortiment aangeboden tegen de scherpste prijs. Zoekt u een tegel van Revoir Paris die hier niet tussen staat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan weet tegen welke scherpe prijs wij deze tegel aan kunnen bieden.

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Een sample bestellen van deze tegels is mogelijk via onze sample service