• Lorem ipsum

Sicis mozaïek en tegels.

Sicis staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, marmer en keramiek. Ook zijn de materialen uit het assortiment van Sicis geliefd vanwege de vele keuzes die ze bieden. Zo weten de producten uit dit assortiment altijd te zorgen unieke interieurs. Meer informatie over de mogelijkheden van dit assortiment? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Bij Tegelfabriek Nederland kunnen wij alle series van dit merk leveren tegen een scherpe prijs. 

De exclusiviteit van Sicis mozaïek

Een van de meest populaire producten van Sicis is het mozaïek. Sicis mozaïek wordt vervaardigd met behulp van de meest geavanceerde technologieën en gemaakt van de beste materialen zoals glas, marmer en keramiek. Het mozaïek wordt met de hand gemaakt en kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Sicis mozaïek is een kunstvorm op zich. Het is een perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit. De mozaïektegels kunnen worden gebruikt voor wand- en vloerdecoratie en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en ontwerpen. Het mozaïek kan worden gebruikt om een ​​unieke en opvallende uitstraling aan elk interieur te geven. Sicis heeft een breed scala aan mozaïekcollecties, waaronder de "Millefiori"-collectie, die is geïnspireerd op glaskunst, en de "Vetrite"-collectie, die is geïnspireerd op Venetiaans glas. Elk van deze collecties biedt unieke ontwerpen en kleuren die zijn geïnspireerd op de natuur, de kunst en de architectuur.

Vrijwel overal te gebruiken

Het gebruik van Sicis mozaïek gaat verder dan alleen decoratie. Het kan ook worden gebruikt om functionaliteit toe te voegen aan verschillende oppervlakken, zoals badkamers, keukens en zwembaden. Het mozaïek is duurzaam en bestand tegen water, vuil en vlekken, waardoor het ideaal is voor deze ruimtes.

Meer informatie over Sicis mozaïek

Wilt u meer informatie over het assortiment aan mozaïek van Sicis? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u een serie van dit merk wilt bestellen die u niet bij ons op de website kunt vinden, kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Alle series van Sicis leveren wij tegen scherpe prijzen!