• Lorem ipsum

Informatie over onze levertijden

Over het algemeen kunnen wij onze producten leveren binnen 2-3 werkdagen. Een enkele keer kan het voorkomen dat de voorraad van onze leveranciers niet up-to-date is. Wilt u precies weten wat wij op voorraad hebben staan? Neem dan hier contact met ons op, of stuur ons een mail op [email protected] 

Hoe worden onze producten geleverd?

Na bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om de dag van aflevering. Dan kunt u de dag uitkiezen die u het beste uitkomt. De aflevering is mogelijk van maandag t/m vrijdag. 

Onze producten worden geleverd via een pallet. De pallet wordt vervoerd door een vrachtwagen. Vanuit de vrachtwagen wordt een pallet met palletwagen gezet op de plek naar wens.

Wilt u een track en trace ontvangen van de levering? Dit is mogelijk, in dat geval kunt u ook altijd contact met ons opnemen. 

Wat zijn de kosten van levering?

De kosten van levering zijn standaard €59,95. Wanneer de bestelling hoger is dan €750, dan is de levering gratis!

Kan ik de ook producten afhalen?

Producten kunnen kunnen eventueel ook afgehaald worden. Wilt u weten of een product uit onze webshop afgehaald kan worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u uw producten afhaalt, zullen wij de verzendkosten uiteraard crediteren. 

Informatie rondom garantie & retour

U heeft een retourrecht van 14 dagen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen kunt u de producten zonder opgave van reden retourneren. Enkel de kosten van het eventueel retour halen van de producten zijn dan voor uw rekening. Deze retourkosten zijn €55. Wanneer wij de producten in juiste staat retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag crediteren. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Tegelfabriek zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Tegelfabriek Nederland geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retournerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 Identiteit ondernemer

Tegelfabriek Nederland
Vonderweg 25
0547-745633
[email protected]