• Lorem ipsum

Aparici Metallic

Aparici Metallic tegels zijn een opvallende en moderne keuze voor elk interieur. Deze keramische wand- en vloertegels hebben een metallic afwerking die een vleugje luxe en glamour toevoegt aan elke ruimte. Aparici Metallic tegels zijn een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle uitstraling in hun interieur. Met hun glanzende metallic afwerking, duurzaamheid en gemakkelijke onderhoud, bieden deze tegels de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit.

De collectie metallic look tegels Aparici Metallic

De Aparici Metallic collectie is op de moderne details van metaal oppervlaktes. Deze inspiratie zorgt ervoor dat de keramische tegels een strakke, stoere look hebben. De Aparici Metallic tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je een unieke en persoonlijke uitstraling kunt creëren in je huis. Er zijn 4 kleurvariaties en 3 formaten verkrijgbaar binnen de collectie. Daarnaast zijn er ook enkele decorafwerkingen.

De kleuren en afmetingen

Deze Aparici Tegels collectie is verkrijgbaar in de hier onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Metallic Green
  • Metallic White
  • Metallic Grey
  • Metallic Brown

Afmetingen:

99.55x99.55 cm, 59.55x59.55 cm, 49.75x99.55 cm.

Bij Tegelfabriek Nederland geven wij graag meer informatie over de Aparici Metallic tegels

De Aparici Metallic collectie metallic tegels vindt u bij Tegelfabriek Nederland tegen scherpe prijzen. En natuurlijk voorzien wij u graag in advies over deze metallic tegels van Aparici. Voor advies kunt u ons even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze website. Een sample aanvragen kan via de sample service. Wanneer u een groter aantal vierkante meter wilt u bestellen kunnen wij misschien nog iets met de prijs doen. In dat geval kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.