• Lorem ipsum
Colorker Nuance

Colorker Nuance tegels nemen hun inspiratie uit de Zellige, een betoverende mozaïekkunst uit Marokko, gebaseerd op stukjes gekleurde tegels. Deze collectie komt tot leven als een eerbetoon aan deze kunstvorm en staat klaar om de zintuigen te prikkelen.

Geïnspireerd door de Zellige mozaïeken, onthult de Colorker Nuance collectie een artistieke pracht die de zintuigen wakker schudt. De tegels representeren een overgang van kleurrijke stukjes naar een aangenaam geheel, waarbij de esthetiek van met de hand vervaardigde tegels wordt weerspiegeld. De narratieve kracht van de oppervlakken komt tot uiting in intense, veranderende tinten die comfortabele, authentieke ruimtes creëren. Deze prachtige Colorker Nuance collectie bieden wij u bij Tegelfabriek Nederland graag aan tegen een mooie prijs. En natuurlijk geven we ook graag advies op maat. U kunt ons altijd even bellen of mailen bij vragen over deze tegels. Of neem hier contact met de klantenservice op. 

De collectie Colorker Nuance

Wat de identiteit van de Colorker Nuance collectie bepaalt, is de kracht en explosieve aard van de kleuren. De kleuren tinten zijn geïnspireerd op het Middellandse Zeegebied: aardse kleuren, kobaltblauwen en oxidegroenen die de reactieve glazuren nabootsen die werden gebruikt in vroeg keramiek. Colorker Nuance brengt een cinematische reis door kleur en textuur, waarbij elke tegel een verhaal vertelt. Van aardse tonen tot levendige blauwen en groenen, de collectie roept de warmte en pracht op van de mediterrane regio, en de reactieve glazuren voegen een vleugje authenticiteit toe. De Nuance tegels bestaan uit 10 tegeltjes die als een paneel aan elkaar zitten. Dit paneel heeft een formaat van 29,5x59,5 cm. 

Alle kleuren uit de collectie:

  • Nuance White
  • Nuance Beige
  • Nuance Blue
  • Nuance Green

Een collectie geïnspireerd op zelliges

Geïnspireerd door de Zellige mozaïeken, onthult de Colorker Nuance een artistieke pracht die de zintuigen wakker schudt. De zelliges tegels representeren een overgang van kleurrijke stukjes naar een aangenaam geheel, waarbij de esthetiek van met de hand vervaardigde tegels wordt weerspiegeld. De narratieve kracht van de oppervlakken komt tot uiting in intense, veranderende tinten die comfortabele, authentieke ruimtes creëren.

Bestel de Colorker Nuance tegels bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de wandtegels Colorker Nuance aan tegen scherpe prijzen. Ook beantwoorden wij graag alle vragen die u heeft over deze tegels. U kunt ons altijd bellen of mailen. Via onze sample service kunt u samples aanvragen van de tegels. 

Toon:
Geen producten gevonden...