• Lorem ipsum
Marazzi Pinch Terrazzo Look Tegels

De Marazzi Pinch is een collectie keramische terrazzo tegels die doet denken aan Venetiaanse terrazzo vloeren. Deze collectie bestaat uit vele details, kleuren en patronen. Wat zorgt voor dynamiek in iedere ruimte.

De Marazzi Pinch tegels zijn een opvallende collectie keramische terrazzo tegels die de prachtige uitstraling van Venetiaanse vloeren nabootsen, maar tegelijkertijd profiteren van de voordelen van keramiek. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u deze terrazzo look tegels aan tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u een vraag over deze collectie? Neem dan contact met de klantenservice op. Of stel uw vraag via de chat op onze website. 

De collectie terrazzo look wand- en vloertegels Marazzi Pinch

Geïnspireerd door de rijke geschiedenis en het vakmanschap van de Venetiaanse vloeren, brengt de Marazzi Pinch collectie deze klassieke stijl tot leven met een moderne twist. De tegels zijn ontworpen om de textuur, kleurvariaties en subtiele nuances van traditionele Venetiaanse vloeren nauwkeurig na te bootsen. Het resultaat is een vloeroppervlak dat de warmte en charme van oude architectuur uitstraalt, maar met de voordelen van hedendaagse keramische technologie. De collectie bestaat uit 5 kleurvariaties, die lopen van lichte tot donkere kleuren. Zodat de terrazzo look van de Marazzi Pinch aangepast kan worden naar eigen smaak. De afmetingen waar de Marazzi Pinch tegels in verkrijbaar zijn, zijn 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm. Alle tegels zijn mat afgewerkt. Ook zijn er mozaïek afwerkingen in de collectie verwerkt. Deze kunnen ook bij Tegelfabriek Nederland worden gekocht. 

Kleuren:

  • Pinch Beige
  • Pinch Black
  • Pinch Dark Grey
  • Pinch Light Grey
  • Pinch White

Afmetingen:

60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm 

Marazzi Pinch terrazzo look tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland 

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de terrazzo look keramische wand- en vloertegels aan tegen scherpe prijzen. Naast deze scherpe prijzen adviseren wij ook graag over het gebruik van de Marazzi Pinch tegels. U kunt ons hiervoor altijd even bellen of mailen. Wilt u een speciale afwerking van deze collectie bestellen? Of een groter aantal vierkante meter? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Marazzi
Artikelcode M8E7
€72,50€62,50
op voorraad
De Marazzi Pinch Beige 60x60 cm is een biege terrazzo look keramische tegel. Deze terrazzo tegel in vierkant formaat is voor vloer en wand geschikt. Lees meer
Marazzi
Pinch Beige 60x60 cm
De Marazzi Pinch Beige 60x60 cm is een biege terrazzo look keramische tegel. Deze terrazzo tegel in vierkant formaat is voor vloer en wand geschikt.
€72,50€62,50