• Lorem ipsum
Aparici Tango

De Aparici Tango is een collectie keramische tegels. Deze tegelcollectie wordt gekenmerkt door de fraaie patroonvariaties die verwerkt zijn in de collectie. Genoeg keuze om uw vloer of wand van mooie details te voorzien!

De collectie Aparici Tango is een tegelcollectie keramische tegels met decors en patronen. De collectie combineert de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramiek met de elegantie en stijl van Spaanse en Portugese tegels. Door te letten op de kleinste details heeft Aparici tegels een unieke collectie neergezet. Wilt u meer informatie over de Aparici Tango tegels? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Bij Tegelfabriek Nederland staan we graag voor u klaar. 

Aparici Tango collectie

De Aparici Tango collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geproduceerd met behulp van de nieuwste technologieën. De collectie heeft een opvallende, moderne uitstraling en is verkrijgbaar in een breed scala aan maten en kleuren, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk project. Een van de kenmerken die Aparici Tango zo bijzonder maakt, is de unieke textuur en afwerking van de tegel. Het heeft een subtiele reliëfpatroon dat het oppervlak een tactiele kwaliteit geeft, waardoor het visueel interessant wordt en een gevoel van diepte en dimensie creëert. In de collectie zijn 8 variaties verwerkt. Waarvan 6 patroonafwerkingen en 2 afwerkingen met een witte en zwarte kleur. 

Ga voor een unieke uitstraling 

Als u op zoek bent naar een tegelproduct dat de schoonheid en elegantie van de Argentijnse Tango weerspiegelt en tegelijkertijd duurzaamheid en veelzijdigheid biedt, dan is Aparici Tango een uitstekende keuze. Het is een prachtig voorbeeld van de innovatieve en hoogwaardige keramische decortegels die tegenwoordig op de markt zijn.

Aparici Tango tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland geven wij u graag een scherpe prijs voor de collectie Aparici Tango. Hiernaast voorzien wij u ook in advies en meer informatie. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op via de klantenservice. Een sample aanvragen via deze collectie is mogelijk via de sample service

Geen producten gevonden...