• Lorem ipsum
Quintessenza Porticciolo

De Quintessenza Porticciolo is een serie houtlook wandtegels in een klein formaat van 5x25 cm. De Porticciolo collectie staat voor een stoere en robuuste uitstraling voor aan de wand.

De Quintessenza Porticciolo is een serie houtlook wandtegels in een klein formaat van 5x25 cm. De Porticciolo collectie staat voor een stoere en robuuste uitstraling voor aan de wand. De look van de Porticciolo serie is gebaseerd op het natuurlijke materiaal hout, hierbij is gelet op het overnemen van de details van het hout die dit materiaal zijn charme geeft. Deze serie is gemaakt van keramiek. 

De Quintessenza Porticciolo collectie

De collectie Quintessenza Porticciolo bestaat uit 5 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn allemaal mat afgewerkt. Het formaat van de Porticciolo wandtegels is 5x25 cm. De tegels hebben een dikte van 9 mm. Met deze dikte kunnen ze gemakkelijk aan de wand worden verwerkt. 

De scherpste prijs bij Tegelfabriek Nederland 

De Quintessenza Porticciolo collectie vindt u tegen de scherpste prijs bij Tegelfabriek Nederland. Ook voorzien wij u graag van advies over de toepassing van deze tegels. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op.

Een sample aanvragen voor deze wandtegels kan via de Sample Service. Een groter aantal vierkante meter bestellen en benieuwd of wij iets met de prijs kunnen doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Toon:
Quintessenza
Artikelcode PRT107M
€59,23€50,48
op voorraad
De Quintessenza Porticciolo Brezza di Terra 5x25 cm is een houtlook tegel die bestaat uit een combinatie van meerdere decors. Lees meer
Quintessenza
Porticciolo Brezza di Terra 5x25 cm
De Quintessenza Porticciolo Brezza di Terra 5x25 cm is een houtlook tegel die bestaat uit een combinatie van meerdere decors.
€59,23€50,48
Toon: